Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Droombadkamer
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur

Droombadkamer


Toen wij onze nieuwe badkamer mochten inrichten, hadden we al helemaal bedacht hoe wij het zouden willen hebben. We wisten wat we op de muur wilden hebben, wat voor vloer we wilden hebben, en de sfeer en stijl van onze droombadkamer hadden we ook al in ons hoofd. Helaas door de beperkingen van onze projectontwikkelaar, is de badkamer uiteindelijk heel anders geworden. We zijn er natuurlijk wel heel blij mee, maar het is niet plaatje wat we in gedachte hadden. Hier kan je zien onze badkamer is geworden.

Hoe onze droombadkamer eruit ziet? Een tijdje geleden kwam ik een super mooi huis tegen, die in Kopenhagen te koop stond. De stijl en sfeer van de badkamer in dat huis komt aardig in de buurt van onze droombadkamer.

Droombadkamer

Betonstuc muren

Wat een heerlijke inloopdouche! De muren in de inloopdouche is bewerkt met een soort zwarte betonstuc. Vooral het naadloze karakter spreekt ons heel erg aan. En de hamam-achtige sfeer die het betonstuc aan de badkamer geeft is ook super nice. We hadden eigenlijk grijze betonstuc in gedachte, maar eigenlijk is zwart nóg mooier! Helaas bleek dit niet mogelijk te zijn voor ons, omdat onze projectontwikkelaar dit niet aanbiedt.

Droombadkamer

Patroontegels

Op de vloer in deze droombadkamer vind je super leuke handgeschilderde Marokkaanse patroontegels. Ze zijn een beetje vergelijkbaar met de cementtegels van Castello die wij in onze hal en toiletten hebben. Dit was in principe ook wel mogelijk in onze badkamer, maar dan zouden we het moeten combineren met wandtegels. Dit kan wel leuk zijn, maar omdat het een vrij kleine badkamer is, kan de combinatie van het patroon van de vloertegels én de wandtegels een beetje te druk worden. De combinatie van bestonstuc aan de muren en de patroontegels op de vloer vinden we geweldig. Helaas voor ons!

De rest in deze badkamer ziet er ook erg stijlvol uit. De rustieke houten krukjes in de douche, de mintgroene badkamermeubel, het marmeren blad, de leren deurgrepen, de boomstam wastafel, noem maar op. Alles past perfect bij elkaar. Ik zou er in ieder geval tekenen!

Droombadkamer

Droombadkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.