Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!


Woonwensen kan je onderscheiden in musthaves en nice to haves. Musthaves zijn dingen die niet mogen ontbreken in een huis. Dingen die je moet hebben. Nice to haves zijn dingen die leuk zouden zijn als je die zou hebben. Deze zijn niet noodzakelijk. Je kunt denken aan een wijnkelder of een inloopkast, en een tweede badkamer is ook een heel mooi voorbeeld van een nice to have woonwens.

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!

Wij hebben één badkamer, en hebben voorlopig ook geen behoefte aan een tweede badkamer. Maar ik kan me wel voorstellen, als de kinderen wat ouder worden, dat het wel fijn zou zijn om een tweede badkamer te hebben. Een badkamer voor de kinderen, en een badkamer voor ons zelf. Een badkamer en suite, grenzend aan de master bedroom. In de portfolio van Spaanse interieur- en architectenbureau Egue Y Seta, heb ik een heel mooi voorbeeld gezien van een master bedroom met een badkamer en suite. Ja, dat is een hele mooie woonwens!

Ruime lichte slaapkamer

De Spaanse architecten hebben een heel mooi appartement ontworpen en ingericht gelegen in Barcelona. Het appartement heet een woonoppervlak van 83m2, die op een hele leuke en praktische manier is ingedeeld. De master bedroom met de badkamer en suite is super leuk geworden.

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!

Het is een hele ruime en lichte slaapkamer, met een glazen wand naar de woonkamer, en openslaande deuren naar een balkon. De muren zijn strak afgewerkt en wit geschilderd, terwijl het plafond volledig zwart is geworden. Dit hebben ze gecombineerd met een hele mooie en warme houten vloer.

Één van de grote muren is over de gehele breedte en hoogte ingericht met een inbouwkast. Een grote kledingkast met strakke witte schuifdeuren. Aan de andere strakke witte muur is een groot en kleurrijk schilderij opgehangen.

Multifunctionele scheidingswand

De architecten hebben gekozen voor een open badkamer, die middels een scheidingswand van de slaapkamer is gescheiden. De met houten wandbekleding beklede scheidingswand is centraal in de kamer geplaatst, waardoor je vanuit twee kanten de badkamer kunt betreden. Het heeft een breedte van 1.80m, net zo breed als het bed, en loopt helemaal tot aan het plafond. Aan de slaapkamer kant wordt de wand gebruikt als hoofdbord. En aan de badkamerkant is nog een extra kast met schuifdeuren gerealiseerd. Je hebt hier dus hel veel opbergruimte, wat altijd wel fijn is.

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!

Open badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche

De open badkamer bestaat uit drie delen. Drie hokken, met helemaal aan de linkerkant het toilet, in het midden de wastafel, en helemaal rechts de inloopdouche. Het hokje met het toilet en het hokje wastafel zijn open. De inloopdouche is voorzien van een mooie glazen deur. De wanden in alle drie de hokjes zijn bewerkt met stoere betonstuc, die een hele mooie combinatie vormt met zowel het zwarte plafond als de houten vloer.

Deze mooie slaapkamer suite is erg creatief ingericht!

Bron: Egueyseta.com | Fotografie: Vicugo Foto

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.