Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De super mooie badkamer van Linda en Sam
Badkamer inspiratie Modern interieur

De super mooie badkamer van Linda en Sam


Bij het Australische Homes to love heb ik een hele mooie badkamer gezien, die volledig voldoet aan mijn droombadkamer. Het is licht, het is ruim, het is voorzien van veel moderne gemakken, en wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is, het ziet er geweldig mooi uit. De mooie foto’s zijn genomen door fotograaf Lauren Lauren Bamford. Kom binnenkijken in de prachtige badkamer van Linda en Sam. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

De super mooie badkamer van Linda en Sam

De binnenkijker werd gepubliceerd in de uitgave van oktober 2017, de binnenkijker in het droomhuis van Linda en Sam, die met hun gezin in hun droomhuis in Melbourne wonen. Dat is langer dan een jaar geleden, maar dit maakt het er natuurlijk niet minder leuk op om deze badkamer te laten zien.

Terrazzo vloertegels en witte wandtegels

Ik zei het al, het is een heerlijke ruime en super lichte badkamer. Je hebt met raampartijen aan twee kanten te maken, en er is ook gekozen voor een lichte basis. De vloer is betegeld met hele leuke witte terrazzo tegels met blauwe spikkels, terwijl de wanden betegeld zijn met eenvoudige verticale witte wandtegels. Deze lichte basis zorgt ervoor dat het lichteffect nóg groter is.

De super mooie badkamer van Linda en Sam

De super mooie badkamer van Linda en Sam

Houten badkamermeubel met dubbele wastafels

Vanuit de ruime en luxe inloopkast, heb je toegang tot deze badkamer. Aan de linkerkant vind je meteen de wastafels. Dubbele inbouwwastafels, die ondersteund worden door een mooie zwevende houten badkamermeubel met grote ladekasten. Dit hebben ze gecombineerd met een bijpassende grote spiegelkast en twee stoere zwarte kranen.

Zwarte douche en zwarte kranen

Zwart komt ook terug in de vorm van de inbouwkraan bij het vrijstaande bad en de heerlijke regendouche van Tegeldepot.nl. Deze zwarte accenten maken de badkamer tóch net iets stoerder. Tussen het vrijstaande ovalen bad en de douche, is een grote glazen douchewand geplaatst, tot de hoogte waar de wandtegels ophouden. Daarboven zijn de muren namelijk strak gestuukt en wit geschilderd. In de muur, waar ook de douche is gemonteerd, is een klein nisje gecreëerd, waar de flesjes in geplaatst kunnen worden.

De super mooie badkamer van Linda en Sam

De super mooie badkamer van Linda en Sam

Bron: Homestolove.com.au | Fotograaf: Lauren Bamford | Stylist: Kati Bottomley en Esme Parker

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.