Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer van Zweeds ex-model Cecilia Brönström
Badkamer inspiratie Vintage interieur

Badkamer van Zweeds ex-model Cecilia Brönström


Laatst was ik op website van de Franse Vogue aan het kijken, toen ik een super mooi appartement tegenkwam uit Parijs. De ruimte was prachtig en ik dacht dat het misschien het appartement is van een kunstenaar of iets dergelijks. De bewoonster bleek echter Cecilia Brönström te zijn, een Zweeds ex-model die tegenwoordig de functie bekleed als creative director bij het Franse merk Zadig & Voltaire. Haar favoriete ruimte in haar appartement is haar badkamer. En ik begrijp wel waarom!

Badkamer van Zweeds ex-model Cecilia Brönström

Cecilia woont samen met haar man Thierry Giller, eigenaar van Zaidg & Voltaire en hun drie jongens. Thierry is gek op kunst. Hij heeft gestudeeerd aan de universiteit en geeft aan dat het bijna alle aspecten heeft beïnvloed in zijn werk.

Oasis van kalmte en sereniteit

De mooie badkamer is een oasis van kalmte en sereniteit. Een opvallende keuze is de houten vloer die in de Hongaarse punt is gelegd. Deze vormt een prachtige combinatie met de strakke witte muren en de marmeren elementen. Het vrijstaande marmeren bad bijvoorbeeld of de bovenste plank van de vensterbank. En ook het werkblad van de witte badkamermeubel, waar de wastafel in is verwerkt, is van het zelfde witte marmer.

De raamkozijnen zijn ook schitterend met hout en uniek kleurrijk glas in lood.

Douche en bad

Cecilia geeft aan dat de badkamer haar plek is voor reflectie en bezinning. Daar kan ze helemaal tot zichzelf kan komen, met heel veel rust en zonder stress. De douche is helaas niet zichtbaar op de foto’s, maar vanwege tijdsgebrek doucht ze wel vaker dan dat ze in bad ligt. Hoewel ze het heerlijk vindt om af en toe lekker lang in bad te liggen. Het bad wordt een kostbaar moment van ontspanning, ben ik het volledig genoot.

Andere mooie elementen in haar badkamer vind ik het houten boeddha beeld, het vintage kastje en de grote schilderij die daarboven hangt.

Badkamer van Zweeds ex-model Cecilia Brönström

Badkamer van Zweeds ex-model Cecilia Brönström

Bron: Vogue.fr | Fotografie: Hervé Goluza

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.