Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer ontwerp met een idee
Badkamer inspiratie

Badkamer ontwerp met een idee


Deze fantastische badkamer is een ontwerp van Kalb Lempereur, een ontwerpbureau uit Frankrijk van Stephanie Kalb en Celine Lempereur. Sinds 2011 hebben zij hun krachten gebundeld om te werken aan product ontwerpen, maar vooral aan interieur ontwerpen voor woningen, small businesses, restaurants en winkels. Het ontwerp en inrichting van deze badkamer is één van hun mooie opdrachten.

Badkamer ontwerp met een idee

Het fijne van deze badkamer is dat door de aanwezige ramen, het er heerlijk licht is. Door het lichte kleurenpalet wisten ze dit effect nog beter te versterken.

Visgraat vloer

Het meest opvallende in het ontwerp van deze badkamer is de overgang in de mooie visgraat vloer. Met een gedeelte witte tegels en een gedeelte hout, hebben ze onderscheid gemaakt tussen het natte en het droge gebied in de badkamer.

Inloopdouche en badkamermeubel

In het natte gebied vind je de minimalistische inloopdouche met de comfortabele grote regendouche en een laag muurtje om bad spullen op te zetten. En ook de mooie badkamermeubel met de wastafel bestaande uit een licht eiken houten werkblad en grote witte ladekasten, tref je in dit gedeelte aan.

Badkamer ontwerp met een idee

Badkamer ontwerp met een idee

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.