Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Spiegel naast bed
Slaapkamer inspiratie

15x Spiegel naast het bed


In onze nieuwe woning hebben we een vrij smalle hal. Zó smal, waardoor we aan het twijfelen waren waar we de grote spiegel gaan plaatsen. In de hal zou het misschien nét kunnen als we het aan de muur ophangen. Maar we zaten ook na te denken waar we nog meer de grote spiegel kunnen plaatsen. We hebben een vrij lange slaapkamer, dus dat zou ook eventueel een optie kunnen zijn. Daar hebben we immers ook onze inbouwkast waar onze kleding wordt opgeborgen. Dan zouden we ons bed iets meer op moeten schuiven, zodat we de grote spiegel naast het bed en de inbouwkast kunnen plaatsen. Een spiegel naast het bed bleek voor heel veel mensen een goed idee te zijn. Ik heb de mooiste inspiratie voorbeelden gevonden!

Spiegel naast bed

Spiegel in de slaapkamer

Toen we op het idee kwamen dat we de grote spiegel ook in onze slaapkamer kunnen plaatsen, hadden we in gedachte dat we het op de vloer tegen de muur zouden plaatsen naast het bed. Precies zou je het ziet in bovenstaand voorbeeld. Dit zou voor ons het beste uitkomen in onze slaapkamer.

Spiegel naast bed

Spiegel naast bed

Dit betekent echter niet dat dit ook voor jou de beste oplossing is, omdat het heel erg afhankelijk is hoe de ruimte is in jouw slaapkamer en hoe je het hebt ingericht. Als je een brede slaapkamer hebt, dan zou je de spiegel bijvoorbeeld ook heel goed tegenover je bed kunnen plaatsen. Wij hebben een inbouwkast in de muur naast het bed. Maar als die muur bij jou vrij is, dan zou je het ook heel goed tegen die muur kunnen plaatsen.

Wat ook een heel goed idee is als je een kledingkast of een inbouwkast hebt, is om spiegelschuifdeuren te nemen. Dan is een aparte spiegel helemaal niet meer nodig.

inbouwkast-spiegeldeuren

spiegel-in-slaapkamer-4

spiegel-in-slaapkamer-2

ronde-spiegel-slaapkamer

spiegel-in-slaapkamer-3

spiegel-in-slaapkamer-7

spiegel-in-slaapkamer-6

spiegel-in-slaapkamer-5

spiegel-in-slaapkamer

slaapkamer-spiegelschuifdeuren-kledingkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Comfort en stijl in de slaapkamer | Inrichting-huis.com
  1 november 2017 at 03:47

  […] een slaapkamer om het rustig en georganiseerd te houden. Een mooi foto of kunstwerk aan de wand, een spiegel, een leuke mand, een stoel met een plaid en wellicht een vloerkleed zijn al meer dan genoeg! Op […]

 • Reply
  Spiegel achter de bank | Inrichting-huis.com
  17 september 2018 at 17:17

  […] Ik heb hier laten zien dat je spiegels op de vloer kunt zetten, en een andere mogelijkheid is een spiegel naast het bed. Vandaag wil ik laten zien dat het ook erg leuk kan zijn om de spiegel achter de bank te hangen of […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.