Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

eenvoudig-leuk-familie-droomhuis-frederikke-en-anders
Binnenkijken Scandinavisch interieur

Eenvoudig leuk familie droomhuis van Frederikke en Anders


Een droomhuis is voor iedereen anders. Voor sommigen is dat een grote luxe vrijstaande villa met een zwembad, voor anderen kan een klein appartement ook al een droomappartement zijn. We gaan vandaag binnenkijken in het droomhuis van Frede­rikke Stolbjerg en Anders Peter Sandberg. Frederikke en Anders hebben een aantal jaren geleden hun eigen online designshop opgericht, genaamd Stolbjerg Copenhagen. De shop wordt door Frederikke gerund, terwijl Anders nu leraar is geworden. Voor hen is een droomhuis een eenvoudige, functionele en persoonlijke familiewoning, waar zowel zijzelf als hun drie kinderen Laugesen, Magne en Gertrud, hun eigen ding kunnen doen. Kijk en huiver!

eenvoudig-leuk-familie-droomhuis-frederikke-en-anders

kledingrek-hangen-plafond

Inspirerende verbouwing

Zoals Frederikke en Peter het omschrijft, lijkt hun droomhuis erg simpel. Dat is het ook wel, maar dan wel simpel op een Deense leuke en stijlvolle manier. Toen zij de woning voor het eerst zagen, was het super gedateerd. Frederikke had de eerste officiële bezichtiging gedaan met een een goede vriendin. Hoewel die vriendin het helemaal niet zag zitten, was Frederikke helemaal blij. En ook Anders zag er gelukkig potentie in. Ze gingen daarom het avontuur aan en kochten het vervallen huis om er vervolgens hun familie droomhuis van te maken.

groene-muur-woonkamer

Handige DIY kasten

Het is nog niet helemaal af, want de keuken is het volgende project die ze aan willen pakken, maar dat is het eigenlijk nooit. Frederikke en Peter hebben altijd heel veel leuke ideeën die ze overal in het interieur in huis toe willen passen. Ze houden beiden bijvoorbeeld van goede creatieve opbergruimte, die ze overal zelf in huis hebben gemaakt. In de woonkamer hebben ze een stoere lage kast gebouwd van underlayment. Naast grote lades, hebben ze ook een groot open vak gecreëerd voor het opbergen van brandhout voor de kachel. En ook bij de eettafel hebben ze een eigen kast gemaakt, een open vakkenkast voor hun uitgebreide boekencollectie. De kinderkamer is ook super leuk geworden. Ze hebben namelijk hele leuke op maat gemaakte bedstedes gebouwd, waar de kinderen kunnen slapen en spelen.

kinderkamer-bedstede

droomhuis-plattegrond

collage-fotolijsten-eettafel

zwarte-hay-eettafel

underlayment-kast-brandhout-kachel

vintage-woonkamer-droomhuis

vintage-leren-fauteuil

droomhuis-slaapkamer-frederikke

kinderkamer-bedstede-krijtbord-verf

vintage-vloerkleden

vintage-vloerkleden

Bron: Boligmagasinet.dk | Fotografie: Peter Kragballe

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Leon
    28 februari 2017 at 08:38

    Jeetje wat een ontzettende mooie foto’s! Super mooi huisje. Ik vind vooral de groene muur echt geweldig in contrast met het interieur. Leuke combinatie. En dan die kinderkamer met een kleine glijbaan! Zou ik ook wel willen toen ik klein was.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.