Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Op Passionsforfashion.dk, de blog van Christina Dueholm, kwam ik haar inloopkast tegen waar ik super enthousiast over ben. Die moest ik hier met jullie delen. Christina is een 26-jarige fashionista die in een leuk ingericht appartement woont in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Naast fulltime-blogger is ze ook ontwerper en stylist. En op haar blog deelt ze alles wat daaraan gerelateerd is. En met zo’n grote passie voor fashion, heeft ze natuurlijk ook haar eigen inloopkast!

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Inloopkast inrichten in slaapkamer
Het was altijd de droom van Christina om een eigen inloopkast te hebben. Toen ze introk in dit appartement leek deze droom niet uit te komen, omdat ze slechts één kamer had. Wel had ze een grote slaapkamer.

Inloopkast inrichting pax kasten

Inloopkast inrichten inspiratie

IKEA pax ladekasten inloopkast

In eerste instantie kwam het totaal niet in haar op om een inloopkast in haar slaapkamer in te richten, totdat ze daar een nacht over had gedroomd. De volgende dag ging ze er direct mee aan de slag, met behulp van handy man Christoffer.

Scheidingsmuur met raam
De inloopkast is gecreëerd door middel van de plaatsing van een extra scheidingsmuur. Christoffer kwam op het idee om niet een dichte muur te maken, die vanaf de vloer helemaal tot aan het plafond loopt. In plaats daarvan wilde hij een raam in die muur verwerken. Op die manier kon het natuurlijk zonlicht niet alleen doordringen tot in de inloopkast, maar ziet het er ook super mooi en stoer uit.

IKEA PAX kasten
De inloopkast is in een u-vorm ingericht met de PAX kasten van IKEA. Open kasten zijn afgewisseld met dichte ladekasten. Er is dus enorm veel ruimte, zelfs voor een modefreak als Christina!

Scheidingsmuur slaapkamer inloopkast

IKEA pax kasten inloopkast

Raam in scheidingsmuur

Scheidingsmuur in slaapkamer voor inloopkast

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Bron: Passionsforfashion.dk

Geplaatste reactiesVragen of opmerkingen? Laat een reactie achter!

Heb je een vraag of ben je op zoek naar iets? Laat een reactie achter!