Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Yumeko
Woonaccessoires

Yumeko


Er was een periode geweest waarbij het voornamelijk draait om massaproducties. Kwalitatief slechte producten die tegen hele lage prijzen worden verkocht zijn hiervan het gevolg. Hoewel massaproductie nog steeds super populair is, is er ook een tegenbeweging ontstaan. Steeds meer mensen en bedrijven zijn tegen massaproductie en streven naar een levensstijl waar het draait om eerlijkheid en duurzaamheid. Yumeko is daar een heel mooi voorbeeld van. Een bedrijf die beddengoed maakt van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Iets dat eerst onmogelijk leek is nu onvermijdelijk. Maak kennis met Yumeko!

Yumeko

Slapen en baden

Yumeko werd in 2010 opgericht door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Change the world sleeping (and bathing). Dat is de droom van die ze met het bedrijf willen waarmaken. Dit doen ze door mooie en duurzame producten te maken, die het slapen en baden aangenamer en comfortabeler maken op een schone en eerlijke manier. Je kunt bij Yumuko een duurzaam en biologisch zomerdekbed kopen, kussens, matrassen, noem maar op. En voor de badkamer kan in hun webshop terecht voor fijne producten zoals handdoeken, douchelakens, badlakens, badmatten, kussen slopen, etc.

Yumeko

Yumeko

Yumeko

Yumeko

Eerlijk, duurzaam en biologisch

Alle producten worden geproduceerd met mooie en duurzame natuurlijke materialen door vakmensen in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru. Middels hun Fairtrade certificaat garandeert Yumeko dat alle mensen die meewerken aan de producten eerlijke lonen ontvangen. Zij werken met normale werkuren en ontvangen ook een pensioen en ziektekostenverzekering.

Yumeko

Yumeko werkt met een strenge selectieprocedure, waardoor de producten allemaal ook een biologisch- en/of fairtrade certificaat hebben. Vanaf de katoenplant tot aan het eindproduct, heb je te maken met de meest strenge biologische eisen. Met elke steek en elke draad proberen ze op die manier verandering te creëren, om de industrie een beetje schoner en eerlijke te maken.

Yumeko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.