Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer met donkerbruine visgraat vloer
Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer met donkerbruine visgraat vloer


Het eerste wat me opvalt in deze woonkamer, is de mooie houten vloer. Een mooie visgraat houten vloer in een donkerbruine tint. Zo’n vloer zie je zelden. De meeste mensen gaan voor veilig en gaan bijvoorbeeld voor een white wash of neutraal. Hier in deze woonkamer komt juist zo’n donkere vloer heel goed tot z’n recht. Er zijn twee aspecten die hiervoor zorgen. Eén hiervan zijn de strakke witte muren, die loodrecht in contrast staan met de vloer. Prachtig. Vind jij dat ook?

Woonkamer met donkerbruine visgraat vloer

Ruimtelijk en industrieel

Het tweede aspect die de donkere houten visgraat vloer goed tot z’n recht laten komen is de de ruimte. De oppervlakte is niet alleen groot, maar het is er ook lekker ruimtelijk. Het hoge plafond met de vide, waardoor je vanuit de woonkamer ook naar de tweede verdieping kan kijken. En ook de stoere zwarte open trap speelt hierin een rol. De stalen trap geeft de woonkamer bovendien ook een industrieel tintje.

Centraal in de woonkamer staat de grote donkergrijze loungebank. Met een heerlijke diepe zitting en relatief lage leuning, kan je lekker onderuit zakken.

Woonkamer met donkerbruine visgraat vloer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.