Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer ideeën van een woonboot
Modern interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer ideeën van een woonboot


We hebben al hier al veel woonkamers laten zien. Woonkamers van appartementen, woonkamers van villa’s, woonkamers van studio’s, woonkamers van rijtjeshuizen en we hebben zelfs weleens woonkamer ideeën getoond van een watertoren. Maar een woonkamer van een woonboot zijn we nog niet zo heel vaak tegengekomen. Woonboten zijn eigenlijk ook gevallen apart. In plaats van op het land woon je namelijk op het water. Je hebt bovendien te maken met een ander soort ruimte. Je hebt e in een woonboot bijvoorbeeld een veel lager plafond dan een normale woning en de ruimtes zijn vaak smaller. Een kunst op zich dus om een woonkamer van een woonboot in te richten. Op Waterloft.nl kwamen we de woonboot tegen van Wendy en Bas. Ook VT wonen heeft er een leuk artikel overgeschreven. Een superleuke woonboot met heel veel ideeën!

Woonkamer ideeën van een woonboot

Via waterloft.nl

Woonkamer met comfort en luxe

De voormalige heeft het stel helemaal omgebouwd tot een moderne woning met een interieur vol comfort en luxe. Voordat ze eraan begonnen, was hun doel en wens al snel duidelijk. Wendy en Bas wilden een interieur creëren die doet denken aan een loft met veel open ruimtes. Hiervoor moest er wel wat opgeofferd worden. De slaapkamers moesten namelijk klein gehouden worden, zodat bijvoorbeeld de woonkamer meer ruimte kreeg.

Woonkamer ramen

Als je de woonkamer bekijkt, lijkt het eigenlijk op een woonkamer van een normale woning. Het is voorzien van een mooie houten vloer. Er is een prachtige houtkachel aanwezig die voor de warmte en gezelligheid zorgt. En ook de moderne en stijlvolle meubels zouden thuis kunnen horen in een normale woning. Er is één kenmerk waarvan je direct weet dat je te maken hebt met een woonkamer van een woonboot. De ramen! De schattige en oh zó leuke raampjes die typerend zijn voor een boot.

Woonkamer ideeën van een woonboot

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.