Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte keuken met marmer en goud
Keuken inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Witte keuken met marmer en goud


In deze blog had ik het over de stijl van Scandinavische keukens. Per toeval kwam ik bij Ballingslöv terecht, een Zweeds bedrijf die al sinds 1929 bestaat, die gespecialiseerd is in het op maat maken van kasten, mooie badkamers en schitterende keukens. Op hun website vind je boordevol inspiratie. Daar kwam ik ook onderstaande keuken tegen. Geweldig!

Witte keuken met marmer en goud

Witte keuken met marmer en goud

Marmeren keukenwand

De complete keuken vind ik zó mooi! Het is niet een hele grote keuken, maar alle onderdelen zijn stuk voor stuk erg stijlvol. Zoals vaak, hebben ze hier gekozen voor alleen lage keukenkasten. Dit geeft het geheel een mooi ruimtelijk effect. Hierdoor komt ook het keukenwand het beste tot z’n recht. Een witte marmeren keukenwand die vanaf het aanrecht helemaal tot aan het plafond loopt. Stijlvol en chique.

Witte keuken met marmer en goud

Witte kasten met leren deurgrepen

De lage strakke witte keukenkasten bestaan uit drie lagen. Twee hoge lagen en een smalle laag voor de lades. Deze zijn allen afgewerkt met mooie leren deurgrepen, die de moderne strakke kasten nog nét iets bijzonderder maken. Naast een witte marmeren keukenwand is ook het keukenblad van hetzelfde marmer.

Witte keuken met marmer en goud

Gouden kraan en gootsteen

Er is nóg één ding die ik geweldig vind aan deze keuken: de gouden details. De gouden gootsteen en de gouden kraan passen perfect bij zowel de witte strakke keukenkasten als het marmeren werkblad en keukenwand.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Tessa
    7 november 2016 at 03:23

    Graag wil ik weten waar de kraan en gootsteen te bestellen zijn. Alvast bedankt! Groet tessa

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.