Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte bank
Meubels Woonkamer inspiratie

Witte bank


Wit is veruit de meest populaire kleur die gebruikt wordt in interieurs. Het is mooi, fris en wit is dé kleur die je makkelijk kunt combineren met alle andere kleuren, materialen en stijlen. Echter geldt dat niet helemaal voor de bank. Hoewel heel veel mensen een witte bank erg mooi vinden, kiezen ze tóch voor een andere neutrale kleur. Wat mij betreft erg zonde, want als je wit de mooiste kleur vindt voor een bank, dan zou je die toch gewoon moeten nemen?

Witte bank

Witte bank

Ook voor een witte bank geldt dat het overal bij past. Of je nou een landelijk interieur hebt, een Scandinavisch interieur of een modern interieur. En wit is bijvoorbeeld dé ideale kleur voor de populaire Ibiza stijl.

Snel vies

Je kunt het al een beetje raden. De belangrijkste reden is hygiëne. Een witte bank wordt namelijk super snel vies. Althans, bij wit is een vlek veel eerder zichtbaar dan alle andere kleuren. Daarom kiezen vooral mensen met kinderen niet voor een witte bank, maar bijvoorbeeld eerder voor een grijze bank.

Witte bank

Witte bank

Witte bank schoonmaken of hoes

Tuurlijk is een vlek bij een witte bank veel eerder zichtbaar dan alle andere kleuren. Nou en! Er zijn genoeg goede manieren en middelen om het te reinigen. Je kunt ook een aantal regels opstellen als je kinderen in huis hebt. Niet eten en drinken op de bank bijvoorbeeld. Daar kom je al heel ver mee.

Een ander goed idee is om een witte hoes te nemen. Een is afneembaar en machinewasbaar en dus ook eenvoudig schoon te houden. En mocht het op een gegeven moment echt vies zijn en niet meer af te wassen, dan kan je voor weinig geld gewoon een nieuwe hoes kopen.

Andere leuke ideeën opdoen voor de woonkamer? Ga naar de woonkamer inspiratie categorie!

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Witte bank

Bron: Bykiki.damernasvarld.se | Brit.co | Facilisimo.com | Lovewarriors.se | Maisonrockcoucou.blogspot.com | Stylizimoblog.com | Savvyhomeblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Kleine witte woonkamer met witte meubels | Inrichting-huis.com
    18 oktober 2016 at 11:01

    […] niet mooi is, heel mooi zelfs. Maar we geven tóch de voorkeur aan iets meer kleurvariatie. En een witte bank is bovendien niet zo handig met twee kinderen in […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.