Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte babykamer voor een jongetje
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Witte babykamer voor een jongetje


Hieronder zie je de leuke babykamer, ontworpen door kunstenares en blogger Christine Dovey, voor haar laatste kind. Het liefst wacht ze tot de geboortedag om erachter te komen of het een jongetje of een meisje is. Maar als ontwerpliefhebber, is het voor haar erg moeilijk om een neutrale babykamer te ontwerpen, die zowel geschikt is voor een meisje als een jongen.

Witte babykamer voor een jongetje

Babykamer ideeën opdoen

Toen ze erachter kwam dat het een jongetje wordt, was ze dan ook meteen begonnen met het ontwerpen van de babykamer. Dit betekende aanvankelijk dus veel babykamer ideeën en inspiratie opdoen. Allerlei ideeën gingen door haar hoofd. Van een James Bond muur tot en met een oude Hollywood thema, en alles wat daar tussenin zit. Maar opeens wist ze wat ze wilde. Gewoon een simpele lieve verfijnde babykamer, met veel wit, lagen van structuur en geraffineerde glamour. En natuurlijk moest het ook een comfortabele babykamer worden.

Babykamer inrichting

Voor de inrichting van de babykamer, heeft Christine super leuke meubels en accessoires gebruikt. Mijn favoriet is het vintage bed, die hier als zachte bank wordt gebruikt. Niet alleen het vintage bedframe is mooi, maar ook het tufted matras en de kussens en knuffels op het bed.

Wat ik ook erg mooi vind, zijn de twee zwarte wandlampen boven het vintage bed.

De ledikant was geen moeilijke keuze. Ze heeft voor haar andere twee kinderen dezelfde ledikant gebruikt. Dus ook voor deze babykamer gebruikt ze weer dezelfde. Een simpele mooie witte ledikant, die eigenlijk in elke babykamer past.

Voor opbergmogelijkheden zijn IKEA ladekasten gebruikt. Neutraal en vooral erg praktisch. Hierin bergt ze spullen op als kleding, dekens en luiers.

Witte babykamer voor een jongetje

Witte babykamer voor een jongetje

Witte babykamer voor een jongetje

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Fabian
  2 mei 2014 at 13:55

  Top! bedankt voor de inspiratie

 • Reply
  Earliecia
  3 mei 2014 at 12:08

  Erg mooie kamer!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.