Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marokko forever
Designhotel

Marokko forever


Afgelopen najaar hebben we onze vakantie in Marokko gevierd. Met z’n vieren vlogen we vanaf Brussel naar Marrakesh om daar met een auto door een prachtig gebied te rijden naar onze eerste bestemming Essaouira. We hadden acht dagen vakantie, dus hadden we vier dagen aan de kust en vier dagen in de stad gepland.

Maison d’hotes Baoussala

Onze eerste bestemming was Maison d’hotes Baoussala. Wat een plek! Het is een klein hotel met maar een paar kamers en alle kamers zijn even mooi ingericht. Een echt vakantie met heerlijk eten en vriendelijk personeel die je graag al het leuks wil laten ontdekken van de omgeving. Voor de kids waren er echte schilpadden die los liepen in de tuin.

Maison d'hôtes Baoussala

Maison d'hôtes Baoussala

Maison d'hôtes Baoussala

Maison d'hôtes Baoussala

Marokko forever

Marokko forever

Marokko forever

Marrakesh

Na vier dagen genieten ruilde we de rust in voor het vertier in de stad Marrakesh. Wat een verandering en wat een te gekke stad. We verbleven in een Riad midden in de oude medina. Als je door de smalle straatjes loopt kan je niet geloven dat er achter de gesloten deuren prachtige Riad’s verborgen liggen waar je wordt omringd door jasmijn planten die vanaf de bovenste etage meters naar beneden groeien.

We hebben de hele oude medina ontdekt en geshopt naar Marokkaanse kleden. In het nieuwe gedeelte van de stad hebben we de Jardin Majorelle bezocht. Deze tuin was door Yves Saint Laurent aangekocht om deze voor publiek open te stellen. De planten en het kleurgebruik was echt super om te zien. Schuin tegenover de tuin was de conceptstore ’33 rue Marjorelle’, een te gekke winkel waar je de nieuwste spullen kan shoppen en heerlijk kan lunchen. Gelukkig hadden we vier dagen zodat we nog een dag naar het atlas gebergte zijn geweest. Weer een ervaring rijker. Wat prachtig.

Marokko forever

Marokko forever

Marokko forever

Marokko forever

Marokko forever

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  ama versteegh
  1 mei 2014 at 13:22

  Wat een mooie foto’s! Ook de tekst was zo geschreven dat ik direct zin had om die kant ook op te gaan.
  Maar ik heb wel ideetjes opgedaan van je foto’s, vooral de kleuren vind ik erg mooi, bedankt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.