Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Goedkope inloopkast
Inloopkast inspiratie

Inloopkast maken


Wil je zelf een inloopkast maken? Leuk! Vandaag wil ik jou inspireren met deze mooie inloopkast. Helemaal zelf ontworpen en gemaakt door Nina Holst, een getalenteerde interieur ontwerpster en eigenaresse van Stylizimo blog uit Noorwegen. En het leuke is, is dat het helemaal niet zoveel heeft gekost om deze inloopkast te maken!

Inloopkast maken

Een mooie inloopkast stond al een tijdje op de wensenlijst van Nina, maar ze had hele tijd het idee dat een inloopkast niet goedkoop is. Vandaar dat ze het even op een laag pitje had gezet. Hierbij kon ze ook geen oplossingen vinden die goed pasten in de room, op de manier zoals zij dat wilde.

Goedkope inloopkast? Zelf maken!

Onlangs was ze er tóch maar mee begonnen. Ze was op het idee gekomen om zelf haar inloopkast te maken. Een inloopkast zelf maken is immers veel goedkoper. En ze kon het tóch helemaal naar haar wens maken.

Hieronder zie je wat allemaal nodig is om deze inloopkast te maken.
– Twee IKEA Malm ladekasten. Een met zes lades en één met drie lades. Deze heeft ze naast elkaar geplaatst. Om geld te besparen, zou je deze kosten bijvoorbeeld ook op Marktplaats zoeken.
– Voor de kledingrekken, heeft Nina de Stolmen stangen gebruikt. Deze zijn dik genoeg, waardoor ze niet gemakkelijk zullen buigen, ondanks de zware kleding.
– Voor de witte planken, is ze naar een lokale do-het-zelf-zaak gegaan. Hiervoor kan je ook naar de bekende bouwmarkten gaan, zoals de Praxis, Gamma of Karwei. Het fijne is, is dat je de planken helemaal op maat kan laten zagen.
– Met dezelfde planken heeft ze ook een simpele make-up tafel gemaakt. Ze vindt het geweldig om hier te zitten.
– Om de schoenen, riemen en sieraden op te hangen, heeft de interieurstylist keukenrekken gebruikt. Deze heeft ze vervolgens helemaal goud gespoten om het meer een glamour look te geven.

Om deze inloopkast te maken, heeft Nina ongeveer €520,- uitgegeven. Dat valt hartstikke mee toch?

Goedkope inloopkast

IKEA Malm kasten

Inloopkast maken

Inloopkast zelf maken

Rekken inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.