Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

TV meubel als roomdivider
Meubels Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

TV meubel als roomdivider


We hebben een perfecte afstand tussen onze bank en de TV in onze woonkamer. Daar zit ongeveer vijf meter tussen. Met een TV van 50inch hebben we een hele fijne kijkafstand. Dat is eigenlijk per toeval, want voor hetzelfde geldt hebben we een bredere woonkamer. En hoe zou je het kunnen oplossen als je de TV tussen de woonkamer en de muur in de woonkamer wilt plaatsen? In onderstaand project ben ik een heel goed idee tegengekomen. Ze hebben namelijk een kast op maat laten maken, een TV meubel, die meteen ook de scheidingswand vormt tussen de open keuken en de woonkamer. Heel nice!

TV meubel als roomdivider

Open woonkamer en keuken

Dit project heb ik gevonden bij interieur- & ontwerpbureau Eva Myard Interior. Zij hadden in 2017 in Lyon modern appartement ontworpen en ingericht. Het interieur kenmerkt zich met een moderne exclusieve sfeer met hele mooie en luxe materialen. De stijl is niet helemaal ons ding, maar het is wel heel mooi. Het hart van het appartement wordt gevormd door de heerlijke fijne open ruimte, waar de woonkamer en de open keuken zijn ingericht. Omdat het een hoekappartement is, heb je daar heel veel ramen over twee zijden.

TV meubel als roomdivider

TV meubel als roomdivider

Bank tegen de muur

In zo’n ruimte zullen veel mensen ervoor kiezen om de TV meubel tegen de grote muur te plaatsen, en de bank centraal in de woonkamer, gericht naar de TV meubel. Dan heb je namelijk geen last van draden en kabels van de TV en bijbehorende randapparatuur. De ontwerpers zijn voor een andere optie gegaan, waarbij de grote loungebank tegen de grote muur is geplaatst. Vanaf de bank kijk je dus uit op de moderne open keuken met de eethoek daarnaast.

TV meubel/roomdivider op maat

Als oplossing voor de TV, hebben ze een kast op maat laten maken. Een strakke moderne smalle kast. Deze kast loopt helemaal tot aan het plafond, waardoor het geen losse TV meubel is. Om ervoor te zorgen dat het open karakter van de woonkamer in tact blijft, is de TV meubel net iets breder dan de TV. Het ziet er super mooi en strak uit.

TV meubel als roomdivider

TV meubel als roomdivider

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.