Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

TV aan een paal
Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

TV aan een paal


De meeste mensen hebben hun TV aan de muur opgehangen of bijvoorbeeld op een zwevende TV meubel geplaatst. Maar in het inspirerend mooi appartement die ontworpen is door architect Amir Navon en interieurontwerpers Dana Sagive en Naama Tison Vilotsky kon je zien dat er nog een andere optie is. Ze hebben de TV daar namelijk aan een paal gemonteerd. Ook een erg leuk idee!

TV aan een paal

Ideale kijkhoek

Een TV aan een paal ziet er niet alleen erg mooi uit, het biedt ook een aantal belangrijke voordelen. Door een TV aan een paal te monteren, kan je namelijk optimaal profiteren van de mogelijkheden van de TV. Het belangrijkste voordeel is dat je de TV 360 graden kunt draaien. Op die manier kan je vanuit elke hoek in de ruimte TV kijken. Dit is vooral handig als je een lange woonkamer hebt of een woonkamer met een eethoek of een open keuken. Je kunt dan overal TV kijken, zonder dat je nek- en rugklachten krijgt.

TV aan een paal

TV aan een paal

tv-aan-paal-wit

Stevige paal

Voor zover ik weet zijn er geen speciale palen, die bedoeld zijn voor het monteren van een TV. Je zou dus zelf op zoek moeten gaan naar een geschikte paal. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk dat het stevig genoeg is. Een dikke steigerbuis bijvoorbeeld, die je middels koppelstukken tussen de vloer en het plafond kunt spannen. En een danspaal zal ook een optie kunnen zijn.

TV beugel

Naast een stevige paal, heb je ook een speciale TV beugel nodig. Deze zijn gewoon verkrijgbaar bij bij verschillende winkels die hier gespecialiseerd in zijn. Je zou moeten rekeningen op een prijs van ongeveer €100,-. Veel van deze beugels bieden mogelijkheden om de kabels netjes weg te werken. Dus daar zal je ook geen last van hebben.

Wat vinden jullie van een TV aan een paal? Of geef je tóch de voorkeur aan de traditionele manieren?

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

TV aan een paal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.