Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuin inspiratie

Tuin ideeën van Jan


Een paar dagen geleden hebben we de prachtige woning laten zien die ontworpen is door Jan de Bouvrie. Toen hadden jullie ook de daarbijhorende tuin mogen zien. Maar we vinden die zó bijzonder en mooi dat we het hier nog een keer uit willen lichten, zodat jullie er leuke tuin ideeën van kunnen opdoen. De tuin is gesitueerd aan de achterkant van de woning en is zowel via de prachtige openslaande deuren vanaf de woonkamer als de slaapkamer te bereiken. Dat is natuurlijk heerlijk wakker worden in de zomer. En met de open deuren vormt de tuin een verlengde van de woonkamer.

Tuin ideeën van Jan

Mediterrane tuin ideeën

Zoals gezegd bevat de tuin hele leuke tuin ideeën die iedereen kan gebruiken. De tuin is zeer fraai aangelegd met houten vlonders en bamboe borders. Ook hier wordt het witte karakter van de woning doorgetrokken waardoor het een mediterrane en rustgevende sfeer krijgt. De tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 66m2. Er is een buitenkast en buitenverlichting aanwezig. En dat is nog niet alles. Want de tuin is ook voorzien van een tuinhuis van 13m2, voorzien van elektra, gas- en wateraansluiting.

Lounge tuin ideeën

In zo’n tuin mogen er natuurlijk geen lounge mogelijkheden ontbreken. Er staat dan ook een grote witte eettafel met de mooie Charles Eames stoelen. Je kan er dus heerlijk ontbijten en dineren als het zonnetje schijnt. In de hoek van de tuin is tevens een loungehoek aanwezig, voorzien van een bank, een tafel en mooie buitenverlichting. Perfect voor een BBQ!

Tuin ideeën van Jan

Tuin ideeën van Jan

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.