Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte keuken ideeën van Lotta Agaton
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Witte keuken ideeën van Lotta Agaton


De mooie witte keuken is van Lotta Agaton. Lotta is een bekende freelance interieurstylist die bekend staat voor het gebruik van veel zwart en wit. Hier en daar voegt ze er ook wel leuke kleuren toe, maar zwart en vooral wit zie je altijd terug in de basis inrichting. De Zweedse interieurstylist heeft bovendien een talent voor het gebruik van verschillende texturen, vormen en patronen en natuurlijke materialen zoals steen, beton, hout en metaal. Eigenlijk is haar handtekening in haar keuken heel goed te herkennen. Laatst werd in het Residence Magazine haar prachtige woning gepubliceerd, waarvan de foto’s door de fotograaf Pia Ullin zijn genomen. Hieronder zie je hoe Lotta haar keuken heeft ingericht.

Witte keuken ideeën van Lotta Agaton

Keuken patroon ideeën

Zoals gezegd is de handtekening van de interieurstylist heel goed te herkenning in de inrichting van haar mooie keuken. Heel veel wit, hier en daar zwarte accenten en gebruik van bijzondere vormen en patronen. Als je het goed bekijkt, zitten hier heel veen leuke keuken ideeën tussen die je kan gebruiken. In haar keuken tref je een prachtige houten vloer die ze natuurlijk helemaal wit heeft geschilderd, net als de rest van haar woning. De smalle planken van de houten vloer zijn hierin nog heel goed zichtbaar. Net als het patroon van de kleine witte tegels die Lotta heeft gebruikt voor de achterwand van de keuken. Heel erg fraai.

Keuken ideeën van een interieurstylist

De keukenkasten zijn ook volledig wit en verdeeld tussen een vaste keukenblok tegen de muur en een keukeneiland. Het ontbreken van bovenkasten geven de keuken een mooie strakke minimalistische uitstraling. Het enige wat aan de muur hangt, is de bijzonder mooie afzuigkap. Ook deze is namelijk helemaal wit en erg minimalistisch. Aan het keukeneiland heeft de interieurstylist drie leuke krukken geplaatst, zodat je ook een hapje kan eten in de keuken. Natuurlijk helemaal wit en een beetje industrieel.

Ben benieuwd of er wat keuken ideeën tussen zitten die jij gaat gebruiken!

Witte keuken ideeën van Lotta Agaton

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.