Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

thuiskantoor-van-designkoppel-nicole-en-mike
Kantoorinrichting

Thuiskantoor van designkoppel Nicole en Mike


Kom binnenkijken in het thuiskantoor van Nicole and Mike McQuade. Zij vormen de man en vrouw designteam van hun eigen ontwerpbureau The McQuades. Na jarenlang individueel gewerkt te hebben, besloten ze een aantal jaar geleden hun krachten te bundelen.

Ze werken vanuit huis, waar ze samen met hun babyboy Levi en hond Lola wonen. Een leuke vintage woning uit 1948 met drie slaapkamers en twee badkamers. gelegen in het centrum van Haverford Township in Pennsylvania. Hieronder zien jullie hoe zij hun thuiskantoor hebben ingericht.

vintage-leren-bank-nicole-mike

thuiskantoor-van-designkoppel-nicole-en-mike

Naast design, is Mike ook een illustrator die voor grote klanten heeft gewerkt zoals Time Magazine, Wired, The New York Times en The Atlantic. Nicole is een freelance fotografe.

Houten vloer en witte muren

Het is een ruim en licht thuiskantoor, die ingericht is naast de half open keuken. Aanvankelijk was de ruimte sterk verouderd met een laag plafond en lelijke muren. Om het clean en modern te maken, hebben ze daarom alle muren, inclusief de originele bakstenen muren, wit geschilderd en gecombineerd met een donkere hard houten vloer.

vintage-thuiskantoor-mike-nicole

Bijna alle kantoormeubels zijn zelf gemaakt of hebben ze tweedehands gekocht via marktplaats en vintage vlooienmarkten.

Vintage kantoormeubels

Ze hebben gekozen voor een stoer breed bureau, zodat ze tegenover elkaar kunnen zitten en werken. De grote rode Perzische vloerkleed hebben ze gevonden op Ebay. De twee industriële en vintage archief ladekasten hebben ze gevonden op vlooienmarkten, net als de mooie de leren vintage stoel. De twee Eames stoelen die als bureaustoelen worden gebruikt zijn wel nieuw.

visitekaartje-design

vintage-archiefkast

thuiskantoor-vintage-bureau

somekitchenstories_branding_2

archiefkast-hout

Bron: Designsponge.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.