Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kledingrek in de slaapkamer
Klassiek interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Styling in een Scandinavische slaapkamer


Het inrichten van een kleine slaapkamer kan een uitdaging zijn. Overal worden tips en inspiratie gedeeld om een kleine slaapkamer in te richten. Wat je veel minder vaak tegenkomt, zijn tips om een grote slaapkamer in te richten. Klinkt misschien een beetje raar, maar ook een grote slaapkamer inrichten kan lastig zijn. Wat moet je immers met al die ruimte? Vandaag willen we een mooie slaapkamer laten zien, een hele ruime slaapkamer, die op een hele leuke en stijlvolle manier is ingericht. Kijk snel verder en raak geïnspireerd van de leuke ideeën!

Styling in een Scandinavische slaapkamer

De slaapkamer hebben we gevonden op de website van Zweedse makelaar Alvhem Makleri. Zij hadden een mooi appartement te koop aangeboden met een totale woonoppervlak van 80m2. Er zijn in totaal twee slaapkamers. Één van die slaapkamers is ingericht als kinderkamer, en deze slaapkamer is de master bedroom geworden. De slaapkamer grenst direct aan de woonkamer, en daartussen vind je prachtige karakteristieke dubbele deuren.

Karakteristieke details

Het interieur kenmerkt zich met een mooi contrast mooi contrast, die veroorzaakt wordt door de zwart geschilderde houten vloer en de witte muren. Op z’n Scandinavisch is de ruimte voorzien van een heerlijk hoog plafond met sierlijke ornamenten, mooie hoge plinten en grote klassieke raamkozijnen. Details die het appartement heel veel karakter geven. Deze details tref je ook aan in de slaapkamer.

Styling in een Scandinavische slaapkamer

Styling in een Scandinavische slaapkamer

Slaapkamer styling

Daarnaast is de slaapkamer ook heel leuk ingericht met mooie meubels en accessoires. Het bed is super leuk opgemaakt met leuke kussens en de mooie bedsprei met de zwart witte kruisjes van Pia Wallen. Links van het bed is een wit nachtkastje met lades geplaatst, terwijl aan de rechterkant gekozen is voor een mooie designstoel. De zwarte hanglamp boven het bed past ook heel mooi bij het geheel.

Aan de muur links van het bed is een Fashion trolley op wielen geplaatst, waar de meest gedragen kledingstukken opgehangen is. De wieltjes zien er niet alleen leuk en speels uit, kledingrekken met wielen kan je natuurlijk ook heel makkelijk verplaatsen. Handig toch!?

Styling in een Scandinavische slaapkamer

Vensterbank kast

Bij het raam is over de gehele breedte lage witte kasten uit de IKEA Besta serie geplaatst. Het voordeel van de Besta kasten is dat je er zoveel kunt gebruiken, totdat de breedte gevuld is. Het is een soort vensterbank kast geworden, die gebriukt wordt voor het plaatsen van leuke decoratie accessoires in de vorm van leuke plantjes, boeken en de stijlvolle &tradition Milk tafellamp.

Bron: Alvhemmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.