Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

stoere-loft-kantoor-fiftytree
Industrieel interieur Kantoorinrichting

Het stoere loft kantoor van FiftyTree


We gaan vandaag een kijkje nemen in het nieuwe hoofdkantoor van FiftyTree. Een technologie bedrijf die gespecialiseerd is in tools voor mobiele creaties en visual thinking. Naast een kantoor in Seattle hebben ze ook een kantoor gelegen aan 60 Hudson Street Building in New York. Ook wel bekend als het voormalige Western Union gebouw. Een super groot loft kantoor met een oppervlak van maar liefst ruim 600m2. Architectenbureau +ADD heeft het gehele kantoor en inrichting ontworpen en ingericht. Het is super stoer geworden!

stoere-loft-kantoor-fiftytree

stoere-loft-kantoor-fiftytree-2

stoere-loft-kantoor-fiftytree-3

Open loft indeling

600m2 Is heel groot, maar tóch hebben ze ervoor gekozen om het zo open mogelijk te maken. Open werkplekken aan grote tafels, een grote open keuken, transparante vergaderruimtes met glazen wanden, een open lounge noem maar op. Met de open loft indeling wilt het bedrijf teamwork stimuleren.

walnoot-houten-bureaus

kantoor-uitzicht-new-york

Mooie stoere materialen

Voor het ontwerp van het interieur hebben de interieurarchitecten een selectie gemaakt van een aantal materialen zoals walnoot hout, zwart gecoat staal en glas vormen. Materialen die geïnspireerd zijn op de kernwaarden van FiftyTree. Het beton komt terug in de vloer. Het walnoot hout komt terug in de grote tafels, kasten, wanden en bepaalde vloerdelen. Zwart gecoat staal komt terug in de stalen balken aan het plafond, de stalen frames van de vergaderruimtes, de stalen frames van de tafels en de relingen. En zoals boven al aangegeven hebben ze ook vergaderruimtes gecreëerd die uit glazen wanden bestaan. Een mooie combinatie van verschillende mooie en stoere materialen, die mooi passen in een stoer loft kantoor.

glazen-vergaderruimtes

open-keuken-kantoor

betonvloer-loft-kantoor

transparante-vergaderruimtes

stalen-frames-kantoor

Het stoere loft kantoor van FiftyTree

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.