Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Deze stoere badkamer heeft heel veel opbergruimte
Badkamer inspiratie

Deze stoere badkamer heeft heel veel opbergruimte


Een goed badkamer ontwerp betekent niet alleen dat het mooi eruit moet zien. Het praktische element is ook een essentieel onderdeel. Een praktische badkamer die er ook nog eens mooi uitziet is voor mij de perfecte badkamer. Vandaag wil ik jullie een badkamer laten zien die daar heel dichtbij komt!

Deze stoere badkamer heeft heel veel opbergruimte

De badkamer is ontworpen door de interieurontwerpers van architectenbureau Northbourne Architecture + Design uit Australië. Zij hebben voor een klant uit Melbourne het gehele interieur ontworpen. Voor het architectenbureau was dit hun eerste particulieren klant, want daarvoor hadden ze alleen zakelijke klanten geholpen zoals restaurants en kantoren. Maar deze opdracht bewijst dat ze ook heel goed woningen kunnen ontwerpen.

Badkamer ontwerp met patronen, texturen en contrasten

De klanten waren grote liefhebbers van patronen, texturen en contrasten, wat vooral ook terug te zien is in de kunstcollectie van de klanten. Het idee was om ook de patronen, texturen en contrasten terug te laten komen in het interieurontwerp door het gebruik van onder andere kleur en materiaalkeuzes. In de badkamer is dat in ieder geval perfect gelukt.

Deze stoere badkamer heeft heel veel opbergruimte

Het is sowieso een hele fijne ruime en lichte ruimte. Het plafond is heerlijk hoog en de buitenmuur is volledig vervangen door een grote glazen wand met stoere zwarte stalen kozijnen. Dit was mogelijk omdat je uitzicht had op de goed beschutte zij-tuin van de woning. Ondanks het glas had je hier dus genoeg privacy.

Zwarte kozijnen, zwart plafond en zwarte kranen

Passend bij de zwarte stalen kozijnen en zwarte kranen is ook het plafond volledig zwart geschilderd. Dit hebben ze gecombineerd met een hele bijzondere vloer- en wandafwerking met een mooi patroon. Naast een inloopdouche vind je bij het raam ook een heerlijk modern wit vrijstaand bad op pootjes.

Wasmachine kast met vouwdeuren

Eén van de grote voordelen van deze badkamer is de opbergruimte. Opbergruimte is sterk aanwezig in de vorm van op maat gemaakte kasten. De muur rondom de inloopdouche, de muur boven de wastafel en nog een complete muur zijn ingericht met moderne witte kasten. De grote kast aan de grote muur is ingericht als mooie strakke wasmachine kast, waar onder andere de wasmachine een plek heeft gekregen. Dit hebben ze gecombineerd met ladekasten, wandplanken en een handige kledingroede. Deze kast kan je sluiten met handige harmonica deuren.

Deze stoere badkamer heeft heel veel opbergruimte

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.