Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoer balkon in Haags appartement
Balkon inspiratie Scandinavisch interieur

Stoer balkon in Haags appartement


Een stoer balkon, die door de Haags architectenbureau Globalarchitects is ontworpen. Het is het balkon van appartement in een Nederlands herenhuis, die zij compleet hebben gerenoveerd. Het appartement was echt toe aan een verbouwing, met een gedateerd interieur, verlaagde plafonds en super lelijke kleuren. Maar het resultaat, gekenmerkt door een frisse Scandinavische stijl is meer dan indrukwekkend. Ook het balkon ziet er fantastisch uit.

Stoer balkon in Haags appartement

Het balkon grenst aan de grote woonkeuken. Niet alleen is de keuken altijd lekker licht, het is ook makkelijk voor als je een BBQ organiseert om het balkon dichtbij de keuken te hebben.

Brede houten planken

Als ondervloer is er gekozen voor stoere hergebruikte houten planken. Brede planken die over de breedte is gelegd. Het balkon was al vrij diep, maar hierdoor lijkt het nog net iets dieper. Aan de rand van het balkon is een smalle plantenbak gemaakt van smallere houten planken. De stapels brandhout is niet alleen nodig voor de oude kachel, het functioneert ook als stoere decoratie.

Stoer balkon in Haags appartement

Fotografie: Mirko Merchiori

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.