Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Vintage interieur

Stockholm appartement


stockholm appartement4

stockholm appartement5

 

stockholm appartement6

stockholm appartement2

stockholm appartement1

stockholm appartement3

Dreaming of …

Retro, vintage, marmer, design, veel wit en eenvoud. Eigentijds, helemaal van nu. Dit mooie appartement in Stockholm staat te koop op de makelaarssite Fantastic Frank.

Dit appartement heeft een unieke ligging. Hoog, zonder inkijk midden in het centrum. Het appartement zelf is rustig en helder met een open positie. Het pand is ongelooflijk ruim en efficiënt met een grote keuken en een woonkamer met twee grote ramen. Er is ook een innerlijke hal die kan worden gebruikt als werkplaats of voor extra opslag. Op de gehele vloer ligt orgineel bewaard visgraat parket en grenen.

stockhom appartement10 stockholm appartement13stockholm appartement11 stockholm appartement12

Een groot raam geeft de keuken een warme en lichte sfeer. Er is ruimte voor een grote eettafel. De keuken is voorzien van een RVS spoelbak en werkbladen en splash plaat van lichtgrijs Carrara marmer. De woonkamer is het hart van het appartement. Twee grote 20e eeuwse ramen maken de ruimte en zorgt voor veel extra licht. Achter een gordijn is een slaapgedeelte gemaakt. De innerlijke hal verbindt de keuken met de woonkamer en biedt extra ruimte. De badkamer heeft witte tegels uit de 20e eeuw en een wit porseleinen toilet en wastafel. Een extra luxe is de elektrische handdoeken rails.

bron: Fantastic Frank (Zweden)

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.