Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer van Orphan Socks
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer van Orphan Socks


Heb jij dat soms ook? Dan ben je lekker aan het surfen op het internet op zoek naar leuke inspiratie en ideeën en kom je onverwachts iets heel anders tegen waar je nog veel blijer mee bent. Dat had ik met deze kinderkamer. Het artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd op Est Magazine en het ging over de woning van Eva van Dongen en Freek Trop. Eigenaren van de superleuke online winkel Orphan Socks met uitzonderlijke alledaagse spullen met een eenvoudig mooi en soms grappig ontwerp. En zo zou je ook het interieur en deze kinderkamer van Eva & Freek kunnen omschrijven. Superleuk!

Kinderkamer van Orphan Socks

Fotografie: Marjon Hoogervorst/ styling: AnoukB voor Est Magazine

Rustige kinderkamer met groene accenten

Eenvoudig en mooi. Misschien kom je zelfs met deze omschrijving te kort voor deze kinderkamer. Maar tóch vind ik het een gepaste omschrijving, want juist door de eenvoud is de kinderkamer erg bijzonder en mooi geworden. Het is voorzien van een prachtige houten vloer die ook in de rest van de woning ligt. Deze donkerbruine, bijna zwarte vloer, vormt een sterk contrast met de superstrakke witte muren. Dat geldt ook voor de lange gordijnen die van de plafond helemaal tot aan de vloer lopen. Het houten kinderbedje met wielen is gemaakt van een soort onbewerkt hout met een lichte kleur, wat een herkenbare stijl is voor de spullen in Orphan Socks.

Kleur in deze kinderkamer wordt gebracht door de leuke accessoires. De erg leuke mintgroene hanglamp bijvoorbeeld of het dekbedovertrek.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.