Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Frans balkon
Balkon inspiratie Modern interieur

Frans balkon


Laat je niet foppen door de naam. Een Frans balkon kan ook gewoon in Nederland of elk ander land. Een Frans balkon bestaat uit binnen draariende deuren op een verdieping die direct aan de buitenkant ook weer afgesloten worden door een ballustrade of hekwerk. Het is dus geen buitenruimte zoals een normaal balkon die je daadwerkelijk ook kan betreden. Tóch is het wel fijn om een Frans balkon te hebben. Als je woonkamer bijvoorbeeld een Frans balkon heeft, dan kan je deze in de zomer lekker helemaal open slaan zodat het lijkt alsof je buiten zit.

Frans balkon

Frans balkon hekwerk

Net zoals alle hekwerken en ballustrades bestaan er voor een Frans balkon ook verschillende soorten. Veel mensen denken dat het veelal romantische sierlijke hekwerken zijn, terwijl een Frans balkon net zo goed een strakke moderne hekwerk kan hebben (van glas bijvoorbeeld). Sterker nog, je kan het hekwerk zelfs helemaal op maat naar jouw ontwerp laten maken.

Frans balkon prijs

Afhankelijk van het materiaal, het ontwerp en het formaat kunnen de prijzen van Franse balkons heel erg verschillen. Je kan dus moeilijk vertellen wat de prijs is van een Frans balkon. Ons advies is om offertes aan te vragen bij in ieder geval drie verschillende leveranciers. Op die manier kan je de prijzen een beetje met elkaar vergelijken.

Frans balkon

Frans balkon

Frans balkon

Frans balkon

Frans balkon

Frans balkon

Frans balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.