Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Warme Scandinavische woonkamer
Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Warme Scandinavische woonkamer


Paar dagen geleden hadden we het over het herfst interieur. De Scandinavische woonkamer waar we vandaag gaan binnenkijken past heel mooi bij het herfst plaatje. Het is super knus, gezellig en warm ingericht. Het enige wat ik mis, zijn de echte herfstkleuren. Vind je ook niet?

Warme Scandinavische woonkamer

Warme Scandinavische woonkamer

De woonkamer is niet super groot, maar door de open verbinding met de hal is het wel lekker ruimtelijk. Je hebt hier bovendien twee grote ramen, die ervoor zorgen dat het hier lekker licht is. De vierkante ruimte is bovendien praktisch, waardoor alle hoeken goed gebruikt kunnen worden. Een lichte whitewash houten vloer is gecombineerd met lichtgrijs geschilderde wanden.

Warme Scandinavische woonkamer

Gezellige zithoek

Het zitgedeelte is centraal in de woonkamer ingericht met een grote grijze IKEA Nockeby bank op mooie houten poten, een grote mooie warme vloerkleed, een stoere rustiek houten salontafel, een grote Ay Illuminate lamp daarboven, en twee stijlvolle cognac leren poefs. De TV en bijbehorende soundbar zijn aan de muur gemonteerd aan de rechterkant van de bank. Aan de muur tegenover de bank zijn twee gitaren opgehangen. En daaronder vind je een stoere houten pallet op wielen met stapels boeken en ijzerdraden manden vol met brandhout. Het brandhout is natuurlijk bedoeld voor de open haard in de hoek. Een prachtige typische Scandinavische open haard waar een mooi en sierlijk bloemetjesprint op afgedrukt is.

Stringkasten

De muur bij de slaapkamer wordt verdeeld door de deur. Aan de linkerkant vind je lage én hoge stringkasten, die aan de onderkant ingericht zijn met stapels tijdschriften. Aan de rechterkant vind je alleen lage stringkasten, met aan de onderkant nog meer stapels brandhout. Daarboven is een mooie collage gemaakt van verschillende lijsten.

Warme Scandinavische woonkamer

Warme Scandinavische woonkamer

Warme Scandinavische woonkamer

Warme Scandinavische woonkamer

Shop the look
Vind je deze woonkamer ook leuk? Shop de look van deze woonkamer bij Homingxl!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.