Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ruime lichte babykamer
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Ruime lichte babykamer


Dat witte interieurs wel degelijk kleurrijk kunnen zijn, hebben we hier vaker laten zien. Sterker nog, door een witte interieurbasis, is het juist mogelijk om kleurrijke details toe te voegen in een ruimte. Dat zie je ook terugkomen in de babykamer die ik vandaag aan jullie wil laten zien. Een fijne ruime lichte babykamer!

Ruime lichte babykamer

Ruime lichte babykamer

De babykamer is ingericht naast de woonkamer en de master bedroom, en via beide ruimtes bereikt worden. Het is altijd wel een fijn idee als je vanuit je eigen slaapkamer snel in de kamer van je baby kunt komen. Vooral in de eerste paar maanden na de geboorte.

Wit interieur met kleur

Het is een super licht en wit ingericht Scandinavisch appartement uit Zweden. Dus ook in de babykamer zie je de wit geschilderde houten vloeren en muren terugkomen. De combinatie met het grote raam zorgt ervoor dat het een hele fijne lichte en zonnige babykamer is. Hoewel de grote meubels ook licht zijn zoals het witte ledikantje, de leuke witte commode en de lichtgrijze slaapbank, vind je hier tóch nog veel kleur.

De boekjes op de wandplank zijn bijvoorbeeld erg kleurrijk, maar ook de kussens en de super leuke ronde vloerkleed met alle kleuren van de regenboog voegen veel kleur aan deze babykamer.

Ruime lichte babykamer

Ruime lichte babykamer

Ruime lichte babykamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.