Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon met een knus industrieel tintje
Balkon inspiratie

Balkon met een knus industrieel tintje


Openslaande deuren naar je tuin of balkon zijn altijd fijn. Dubbele openslaande deuren zijn nóg fijner. Maar heb je weleens driedubbele openslaande deuren gezien? Oja, in deze luxe turnkey woning uit Amsterdam, maar dat is uitzondering. Anyway, onderstaand appartement heeft dat dus ook, driedubbele openslaande deuren naar het balkon, vanuit de woonkamer en de slaapkamer!

Balkon met een knus industrieel tintje

Balkon met een knus industrieel tintje

Industrieel

Het is bovendien niet zomaar een balkon. Ze hebben het ook erg stoer ingericht met een industrieel tintje. Je kunt dus zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer het balkon betreden. Je hebt hier dus te maken met een vrij breed balkon, die over de gehele breedte van het appartement loopt. Genoeg ruimte voor twee lekkere loungehoeken. Je zou hier zelfs nog een tuintafel met bijbehorende kwijt kunnen.

Balkon met een knus industrieel tintje

Woonkamer sfeer

Het is een overdekt balkon met een plafond van beton, net als de betonnen gevel van het appartement. Deze geven samen met de ijzeren reling het balkon een stoer industrieel tintje. Om meer warmte en sfeer te creëren, hebben ze gekozen voor houten vlonders voor de vloer. Mooie donkere houten vlonders, die het balkon zelfs een woonkamer sfeer geven.

Uiteraard speelt de inrichting ook een belangrijke rol hierin. Het super leuke daybed van bamboo bijvoorbeeld met de mooie kussens erop is super knus. Zowel aan deze kant als aan de andere kant zijn ook bamboo roomdividers geplaatst, die erg leuk staan met de verschillende mooie groene planten in terracotta potten en rieten manden.

De andere loungehoek is ook erg gezellig ingericht, met een vloerkleed, rieten fauteuil, zachte poef en een houten krukje die als bijzettafel wordt gebruikt.

Balkon met een knus industrieel tintje

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.