Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Oude onverzorgde tuin opgeknapt
Tuin inspiratie

Oude onverzorgde tuin opgeknapt


Jerry Galanti is een tuinarchitect uit Amerika die oprecht van zijn vak houdt. Hij vindt het geweldig om oude lelijke tuinen te renoveren, een nieuw ontwerp voor te maken en in te richten. In zijn portfolio vond ik onderstaande tuinrenovatie. Wat een verschil als je de before en after foto ziet van de tuin. Wellicht zitten er weer leuke tuin ideeën voor jou. Klik snel verder om de nieuwe tuin te zien!

Oude onverzorgde tuin opgeknapt

De tuin vóór de renovatie was helemaal volgroeid met onkruid en onverzorgde bomen en planten. Er was ook een grote afdak aanwezig die eigenlijk nooit werd gebruikt.

Loungehoek van hout

De gehele tuin is omgegooid. Alles is verwijderd, zodat de tuinarchitect opnieuw kon beginnen. De betonnen ondervloer was er al, maar is nu alleen beter zichtbaar geworden. Om het warmer en gezelliger te maken, heeft Jerry een soort podium gemaakt van houten vlonders. Dit podium is de loungehoek van de tuin met een op maat gemaakte L-vormige bank.

In de echte hoek van de tuin staat de eettafel, waar de bewoners gezellig kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Als vervanger van de oude afdak is een zonnedoek gespannen.

Dit ziet er toch veel beter uit!

Oude onverzorgde tuin opgeknapt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.