Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Van oude kelder tot super mooie fitnessruimte


Een kelder en een souterrain worden heel vaak niet goed benut, terwijl het een hele nuttige ruimte kan zijn op heel veel verschillende manieren. Zo hebben we hier al laten zien dat je er een woonkamer van kunt maken, een kelder kinderkamer of zelfs een complete verdieping. De souterrain woning uit 1901 en de turnkey benedenwoning met souterrain zijn daar hele mooie voorbeelden van. Vandaag willen we een kelder laten zien, die compleet verbouwd en ingericht is als een super mooie fitnessruimte.

Inspiratie

Het gaat om de kelder van Michelle Adams, de voormalige hoofdredactrice van Domino magazine. Ze woont in super leuk huis in Michican, die ze volledig heeft verbouwd met haar eigen ideeën. Alleen de kelder was nog onbenut. Maar daar wilde ze verandering in brengen, toen ze een keer op vakantie was in Parijs. Daar werd ze geïnspireerd tijdens het ontbijt in het hotel. De ruimte naast de eetkamer was ingericht als een super mooie fitnessruimte. De fitnessruimte had lage plafonds en had ook geen ramen en natuurlijk zonlicht. Het deed dus een beetje denken aan haar eigen kelder. Toen kon kwam ze dus op het idee om haar kelder in te richten als een mooie luxe fitnessruimte.

Van oude kelder tot super mooie fitnessruimte

Van oude kelder tot super mooie fitnessruimte

De verbouwing

Het idee bleef in haar hoofd. Daarom besloot ze meteen aan de slag te gaan toen ze weer thuis was. Ze legde aan haar aannemer uit wat ze van plan was, en de verbouwing verliep voorspoedig. Het verbaasde haar zelfs hoe snel en makkelijk het ging. Met materialen van Home Depot creëerde ze een mooie luxe uitstraling in haar gym. Ze koos voor een stoere zwarte vloer, en ook het plafond is volledig zwart gespoten. De bovenste helft van de muren zijn bekleed met mooie luxe houten vloerdelen, terwijl het onderste gedeelte uit lambrisering bestaat, die super leuk met witte metrotegels is betegeld.

Fitnessapparatuur

Als verlichting voor de fitnessruimte, heeft ze gekozen voor stoere klassieke zwarte wandlampen, die aan alle houten wanden zijn gemonteerd. Daarna is het een kwestie van de fitnessruimte inrichten met alle fitnessapparatuur. Denk aan een fiets, een loopband, een roeiapparaat, een bal, noem maar op. Nu haar fitnessruimte in de kelder gereed is, is ze er elke dag te vinden!

Van oude kelder tot super mooie fitnessruimte

Van oude kelder tot super mooie fitnessruimte

Bron: Theeverygirl.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.