Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

nieuwe-meisjeskamer-capucine
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

De nieuwe meisjeskamer van Capucine


Vorig jaar oktober heb ik jullie de babykamer laten zien van Capucine, die door haar moeder en intereiurontwerpster en stylist Estelle Williot is ontworpen. Dat was de mooie babykamer van Capucine toen ze nog een kleine baby was. Nu ze een stuk ouder is geworden, heeft ze uiteraard een andere kamer gekregen. Een kinderkamer die totaal anders en in een andere stijl is ingericht, maar op z’n minst net zo mooi is als haar oude babykamer. Kijk je mee?

nieuwe-meisjeskamer-capucine

nieuwe-meisjeskamer-capucine-2

In tegenstelling tot de oude kamer van Capucine, heeft haar nieuwe kinderkamer een echte meisjes thema gekregen. De Franse interieurstylist heeft dat niet alleen gecreëerd met een mooie kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk roze en wit, maar ook de gebruikte meubels en accessoires passen perfect bij een echte meisjeskamer.

roze-meisjeskamer-capucine

Kleurenpalet met roze en wit

De houten vloer is wit geschilderd en gecombineerd met lichtroze muren. Ook de originele houten balken zijn mooi lichtroze geschilderd. De muren onder het schuine wand zijn bekleed met behang met een mooi bloemenpatroon. Daar vind je ook het bed van Capuine. Een super leuk laag bed die opgezet is als een soort tent die versierd is met een kleurrijke vlaggenslinger, vrolijke kussens, een vloerkleed op de vloer en een schattig vintage kastje.

Gouden details

Naast de kleuren roze en wit, heeft Estelle ook gouden details gebruikt, die op verschillende manieren terugkomen in deze kinderkamer. Gouden decoratie sterren, de gouden spiegel, de gouden ’theather’ letters en sterren stickers, de gouden konijn op de kast, noem maar op. Deze gouden details geven de kamer een chique vintage uitstraling.

DIY kledingrek van tak

In de andere hoek is een kledinghoek ingericht. Aan de wand is een wandplank gemonteerd met daaronder een leuk DIY kledingrek van een dikke tak. Naast de kledingrek vind je een leuk groen antiek tafeltjes, waar een grote gouden spiegel op is geplaatst.

kleurrijke-slingervlag-kinderkamer

meisjes-kamer-capucine-decoratie

mooie-meisjeskamer

diy-kledingrek-tak-kinderkamer

meisjeskamer-decoratie

grote-poppenkast-meisjeskamer

lichtjes-gouden-spiegel-kinderkamer

Estellewilliot.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.