Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

mooie-woonkamer-met-de-perfecte-leeshoek
Modern interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Mooie woonkamer met de perfecte leeshoek


Een leeshoek kan je op verschillende manieren in verschillende ruimtes in huis inrichten. Een leeshoek in de slaapkamer is bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar de woonkamer is veruit de meest populaire plek. Vandaag nemen we een kijkje in een mooie woonkamer met de perfecte leeshoek. Super nice!

mooie-woonkamer-met-de-perfecte-leeshoek

Open leefruimte

Het gaat om een woonkamer van een ruim Scandinavisch driekamerappartement. Centraal in het appartement is de leefruimte ingericht, met de woonkamer inclusief leeshoek, de open eetkamer en een bijbehorende open keuken. Wat hier erg fijn is, is dat alles erg ruim opgezet is. Niet alleen de woonkamer, maar ook de eetkamer en de keuken zijn super ruim. Er zijn bovendien grote ramen aanwezig aan twee kanten, zodat je overal zonlicht binnenkrijgt.

zithoek-woonkamer

De zithoek in de woonkamer is ingericht tussen de leeshoek en de eethoek. Daar vind je een stijlvolle grijze bank, een grote grijze vloerkleed, een zwarte stalen vierkante salontafel en een strakke witte tv meubel.

Leeshoek met multifunctionele meubel

Aan de ene kant is dus een leeshoek ingericht. Niet zomaar een leeshoek, het is een soort mini bibliotheek. Onder het grote raam is een op maat gemaakte multifunctionele kast gebouwd, bestaande uit een open boekenkast, een brede bank waar je ook op kunt liggen en een aantal handige dichte opbergkasten. Er kunnen zelfs spullen op de kast geplaatst worden. Om deze perfecte leeshoek helemaal af te maken, vind je naast deze multifunctionele kast nog een open ruimte met een grote vloerkleed en een comfortabele lounge chair.

leeshoek-multifunctionele-kast

Eethoek

Aan de andere kant van de ruimte vind je de eethoek, met grote moderne zwarte eettafel, zes bijpassende zwarte spijlenstoelen, een grote vloerkleed en een stoere designlamp boven de tafel. Tegen de muur zijn bovendien nog extra kasten geplaatst, zodat je daar ook opbergruimte hebt.

moderne-zwarte-eettafel

eethoek-open-keuken-balkon

eethoek-modern

Ruime moderne open keuken met kookeiland

Naast de eethoek is de keuken ingericht. Een geweldige ruime open keuken met mega veel opbergruimte. Er is naast een grote kastenwand met moderne keuken apparatuur ook een groot kookeiland geplaatst in de keuken. Alle kasten zijn afgewerkt met strakke witte moderne witte deuren. En boven het kookeiland vind je de grote moderne afzuigkap.

kookeiland

moderne-witte-keuken-kookeiland

keuken-uitzicht

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.