Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

mooie-luxe-slaapkamer-badkamer-suite
Badkamer inspiratie Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Mooie luxe slaapkamer badkamer suite


Als je deze slaapkamer badkamer combinatie ziet, zou je denken dat je in een kamer kijkt van een luxe designhotel. Maar het gaat hier om de slaapkamer van een woning gelegen in Litouwen. Een landelijke woning in een mooie bosrijke omgeving met een woonoppervlak van 138m2. Interieur & ontwerpstudio Dizaino Virtuve hebben het bijzonder interieurontwerp gerealiseerd. En je kijkt vooral je ogen uit in de super mooie slaapkamer badkamer combinatie!

mooie-luxe-slaapkamer-badkamer-suite

stoere-moderne-slaapkamer

glazen-deur-slaapkamer-badkamer

De slaapkamer is ingericht op de eerste verdieping en is ongeveer 16m2 groot exclusief de badkamer. Het is dus best een grote slaapkamer. Daarbij komt ook nog de badkamer van 10m2. Op diezelfde verdieping vind je bovendien nog een andere slaapkamer en zelfs een tweede badkamer. Deze badkamer is dus een echte privé badkamer.

Glazen wand en deur

Technisch gezien is de badkamer en de slaapkamer van elkaar gescheiden. Het is dus geen open badkamer, zoals je het wel vaker ziet. Het zijn dus twee gescheiden ruimtes. Maar interieurontwerpers hebben de twee ruimtes wel bij elkaar getrokken, door het gebruik van een geblindeerde glazen wand inclusief een glazen deur. Hierdoor heb je wel twee gescheiden ruimtes, terwijl de gehele ruimte wel lekker ruimtelijk is.

geblindeerde-glazen-deur

Stoer modern

De stijl van zowel de slaapkamer als de badkamer is stoer modern. In de slaapkamer is er gekozen voor een warme donkere eiken houten vloer, gecombineerd met strakke witte muren. Het bovenste gedeelte van de muur waar het bed tegenaan is geplaatst, is bekleed met houten latten. Deze houten latten geven de slaapkamer een luxe uitstraling, vooral in combinatie met de twee hanglampen.

luxe-houten-latten-slaapkamer

stoere-hanglamp-zwart-staal

Inbouwkast en open glazen kledingkast

Aan de rechterkant van de slaapkamer vind je een strakke inbouwkast. Daarnaast is er tegen de glazen wand een extra open kledingkast geplaatst. Zelfs deze kledingkast is voorzien van glas, waardoor je door de kledingkast de badkamer kunt zien.

open-glazen-kledingkast-slaapkamer

Luxe badkamer inrichting

De badkamer is ingericht met drie gedeeltes. Het grote open gedeelte met een modern vrijstaand bad tegen de glazen wand en een grote wastafelmeubel met dubbele wastafel en een grote spiegel daarboven. Daarnaast vind je er nog een ruime inloopdouche en een apart toilet.

glazen-deur-slaapkamer-badkamer

toilet-betonnen-muur

Vrijstaand bad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche

De houten vloer in de slaapkamer loopt over op een witte pennytiles vloer in de badkamer. Het grote gedeelte zijn die tegels gecombineerd met strakke witte gestuukte muren. Bij het toilet tref je een stoere betonnen muur aan, terwijl het muurtje van de inbouwreservoir met stoere warme houten planken is bekleed. Inloopdouche zijn alle muren tot aan het plafond betegeld met minimalistische witte tegels.

open-inloopdouche-moderne-badkamer

modern-vrijstaand-bad

Bron: Dizainovirtuve.lt | Fotografie: Kernius Pauliukonis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.