Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

mooi-klein-appartement-vrouwelijk-tintje
Binnenkijken Scandinavisch interieur

Mooi klein appartement met een vrouwelijk tintje van 37m2


Vorige maand keken we binnen in het kleine droomappartement van 44m2, die super stoer is ingericht. Zwarte stalen deuren, mooie keuken en hele stijlvolle meubels en accessoires. Een perfect voorbeeld van hoe je een klein appartement moet inrichten. Bij Entrance Makleri kwam ik een appartement tegen die me heel doet denken aan dat appartement. Er zijn wel een aantal belangrijke verschillen aanwezig. Kijken jullie mee?

mooi-klein-appartement-vrouwelijk-tintje

mooi-klein-appartement-vrouwelijk-tintje-2

44m2 is al erg klein, maar dit kleine appartement is met een woonoppervlak van 37m2 zelfs nog een stuk kleiner. En dat zie je eigenlijk terug in elke ruimte. Het het een kleinere slaapkamer, een kleinere keuken, een kleinere woonkamer en ook de badkamer is iets kleiner. Dit neemt echter niet weg dat het appartement, ondanks de beperkte woonoppervlakte, erg leuk en stijlvol is ingericht.

Praktische indeling

Omdat het zo klein is, maar ook door de praktische indeling, is het appartement erg overzichtelijk. Vanuit de voordeur kom je binnen in een kleine hal waar jassen aan grote haken opgehangen kunnen worden. Aan de linkerkant is de badkamer ingericht. Een kleine praktische badkamer, voorzien van mooie patroontegels op de vloer en een ruime inloopdouche. Als je vanuit de voordeur rechtdoor loopt, kom je in de open keuken terecht.

marmeren-keukenblad-gouden-deurknop

kleine-slaapkamer-klein-appartement

Hoekopstelling keuken met veel opbergruimte

Ze hebben gekozen voor een hoekopstelling, bestaande uit mooie strakke grijze kasten, die afgewerkt zijn met een marmeren werkblad en chique gouden deurknoppen. Door ook hoge kasten te nemen aan de wand, heb je in de keuken genoeg opbergruimte. Je hebt immers nooit teveel opbergruimte, vooral als je klein woont.

open-woonkamer-keuken

grijze-keuken-veel-opbergruimte

gouden-wasbak-keuken

gouden-kraan-keuken

Zwarte stalen kozijnen

In de wand boven de lage keukenkasten, is een grote doorkijk gerealiseerd met stoere zwarte stalen kozijnen. Via de doorkijk kan je de slaapkamer zien. Dezelfde stijl met de zwarte stalen kozijnen, vind je ook aan de woonkamer kant. Ook daar is de vaste muur vervangen door een grote glazen wand inclusief deur en zwarte stalen kozijnen. Deze geven het appartement niet alleen een stoer en industrieel tintje, ze zorgen ook voor ruimtelijkheid en licht.

doorkijk-stalen-kozijnen

kleine-praktische-slaapkamer

kleine-praktische-badkamer

Interieur met vrouwelijk tintje

In de woonkamer tref je een groot verschil aan met het andere appartement. In het andere appartement hebben ze gekozen voor een stoerdere stijl, terwijl je hier meer een zachtere vrouwelijke stijl aantreft. Zachte lichtgrijze muren, lichtgrijze bank op houten poten, mooie salontafel met een marmeren werkblad en witte stalen onderstel, licht Perzisch vloerkleed, een kleine ronde eettafel, noem maar op. Je kunt zien dat het appartement ingericht is door een vrouw.

kledingkast-woonkamer-klein-appartement

Omdat er in de kleine slaapkamer geen kledingkast past, hebben ze een een inbouwkast gebouwd in de woonkamer. Een grote strakke inbouwkast met strakke witte deuren en gouden deurgrepen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.