Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne woonkeuken in uitbouw
Keuken inspiratie Modern interieur

Moderne woonkeuken in uitbouw


De woonkeuken die ik vandaag wil laten zien, heb ik gevonden in de portfolio van interieurarchitect Conny Deerenberg. Voor een woning in Amersfoort is aan de achterkant een uitbouw gerealiseerd, waar deze keuken is ingericht. Deze ziet er niet alleen modern, strak en super stijlvol uit, er is ook gebruik gemaakt van hele slimme en praktische oplossingen. Kijk je mee?

Moderne woonkeuken in uitbouw

Moderne woonkeuken in uitbouw

De uitbouw is vrij groot. Hierdoor is het mogelijk om een echte woonkeuken te realiseren. Alle muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl er voor de vloer gekozen is voor een grijze gietvloer.

Aan de achtergevel is er gekozen voor grote openslaande deuren naar de tuin. Samen met de brede dakraam, zorgen zij voor de natuurlijke lichtinval in de keuken.

Zwarte keuken en betonnen werkblad
Aan de langste wand vind de keukenunit, bestaande uit lage zwarte strakke keukenkasten, afgewerkt met een dikke betonnen werkblad. Met hetzelfde beton is ook een soort bartafel aan de zijkant gerealiseerd.

Zwarte keuken betonnen werkblad

Zwarte keuken betonnen werkblad

Tegen de gestuukte wand is een meegestuukte open plank te vinden, waar moderne spotjes in verwerkt zijn. Ook de afzuigkap boven het zwarte SMEG fornuis is strak gestuukt.

In de open ruimte is genoeg plek voor het plaatsen van de grote houten robuuste eettafel. Deze is perfect gestyled met de vier witte Eames stoelen en de stoere zwarte hanglamp boven de tafel.

Stalen ensuite kastdeuren
Een van de slimme oplossingen is het ontwerp van de stoere zwarte stalen ensuite deuren en de twee open kasten. De kasten zijn schuin tegenover elkaar ingericht, gescheiden door de ensuite deuren. Als de ensuite deuren gesloten zijn, dan heb je te maken met twee open kasten. Maar als de ensuite deuren dicht zijn, dan fungeren de deuren als kastdeuren.

Stalen ensuite kastdeuren

Stalen ensuite kastdeuren

Bron: Cdeerenberg.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.