Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne Scandinavisch geïnspireerde badkamer met zwart, wit en hout
Badkamer inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Moderne Scandinavisch geïnspireerde badkamer met zwart, wit en hout


De Scandinavische interieurstijl heeft fans over heel de wereld. Ook Atelier Kunc Architects liet zich inspireren door de populaire stijl. In 2017 hebben zij een prachtige vrijstaande woning ontworpen, gelegen in Neveklov in Tsjechië. Een moderne ruime bungalow villa, die aan de buitenkant volledig bekleed is met mooie houten planken. Ook binnen in het interieur speelt hout een belangrijke rol, die gecombineerd wordt met een modern Scandinavisch zwart wit interieur. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in de mooie badkamer.

Moderne Scandinavisch geïnspireerde badkamer met zwart, wit en hout

De badkamer is lekker ruim en licht. Naast grote ramen, die van de vloer tot aan het plafond lopen, heb je middels openslaande glazen deuren ook toegang tot de buitenruimte.

Witte gietvloer, gestuukte witte muren en zwart witte patchwork tegels

De basis is Scandinavisch wit. Er is gekozen voor een strakke witte gietvloer, gecombineerd met een wit geverfde houten plafond en strak gestuukte witte muren. Er is één muur die anders is. De muur bij het bad is namelijk betegeld met super leuke patchwork tegels met een zwart wit patroon. Een blikvanger in deze badkamer. Het mooie moderne bad is daar tegenaan geplaatst, en gecombineerd met een grote mat zwarte regendouche. Aan diezelfde muur, naast het bad, is het toilet gemonteerd. Ze hebben een mooie ombouw gerealiseerd voor het inbouwreservoir, die helemaal tot aan het plafond loopt.

Moderne Scandinavisch geïnspireerde badkamer met zwart, wit en hout

Moderne badkamermeubel met dubbele waskommen

De badkamermeubel en de wastafels vind je aan de andere kant van de badkamer. Een moderne zwevende a-symmetrische badkamermeubel, bestaande uit een langwerpige witte kast en daarboven een dikke eiken houten wastafelblad. Op de wastafelblad zijn twee witte waskommen geplaatst, gecombineerd met mat zwarte sifons en bijbehorende zwarte kranen. Boven de badkamermeubel is een grote brede spiegel met een eiken houten frame opgehangen.

Moderne Scandinavisch geïnspireerde badkamer met zwart, wit en hout

Bron: Atelierkunc.com | Fotografie: Jan Vrabec

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Regendouches | Inrichting-huis.com
    24 januari 2020 at 15:32

    […] Regendouches vind je vaak in een inloopdouche of douchecabine, maar zelden wordt het gecombineerd met een bad. Dit betekent echter niet dat het niet mogelijk is. Dat bewijst Atelier Kunc Architects met het ontwerp van onderstaande Scandinavische badkamer. Boven het witte bad is een strakke zwarte inbouw regendouche gemonteerd, gecombineerd met een bijpassende zwarte badkraan en handdouche. Deze rest van de badkamer vind je hier. […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.