Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Modern Zwitsers chalet


Soms loop je tegen een huis aan waar je je onmiddelijk ziet wonen. Bijvoorbeeld het project in Balsthal van de Zwitserse architect, Pascal Flammer. De eenvoud is de kracht van dit prachtige moderne chalet. De woning bestaat uit natuurlijke materialen met een dikke knipoog naar de traditionele Zwitserse chalets. Gigantische raampartijen laten heerlijk veel daglicht toe en verborgen meubels geven de ruimte een leuke maar ook gepaste twist. Een modern chalet verbonden met de natuur.

chalet 10

chalet 7

Modern minimalistisch interieur

Het grappige is dat je aan de binnenkant een mooi contrast ziet met de omgeving. Van binnenuit kijk je vanuit een modern interieur naar het authentieke Zwitserse landschap. Maar van buitenaf zie je eigenlijk een Zwitsers chalet in een modern jasje en past dus perfect in dit prachtige landschap.

Ik zie mezelf hier wel even wonen omdat je door het minimalistische interieur des te meer geniet van het landschap. Meer heb je daar niet nodig. Genieten van naar buiten kijken en alle openheid en ruimte die het huis heeft te bieden. Een geslaagd project als je het mij vraagt!

chalet 9 chalet 8  chalet 6 chalet 5 chalet 4 chalet 3 chalet 2 chalet 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.