Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Compacte kast
Binnenkijken Modern interieur

Kleine woning inrichting van 36m2


Deze woning is hét perfecte voorbeeld dat kleine woningen ook erg mooi en comfortabel kunnen zijn. Zolang de inrichting goed en vooral slim is bedacht, is er heel veel mogelijk. Deze kleine woning is een ontwerp van architect Alan Chu en is gelegen in Sao Paolo in Brazilië. In totaal heeft het woonoppervlak van slechts 36m2. En dat verdeeld over twee verdiepingen. Je zou denken dat er bijna niets overblijft als je een groot bed en een bank hebt staan, maar bekijk eens de onderstaande foto’s…

Kleine woning van 36m2

Kleine woning inrichten

Slim en compact

Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met open keuken. Zoals gezegd is het belangrijk om de kamers slim en compact en te richten. De architect heeft hier dan ook gekozen voor een op maat gemaakte meubel die over de gehele lengte van de woonkamer loopt. Een combinatie van de keuken en de TV meubel, met veel opbergmogelijkheden.

Hier ligt een stoere lichte betonnen vloer, terwijl het plafond bekleed is met mooie warme houten planken.

Via een moderne zwarte wenteltrap, kom je terecht op de bovenste verdieping, waar de slaapkamer en badkamer zich bevinden. Op deze verdieping vind je de warme houten planken op de vloer in plaats van aan het plafond. Om het ruimtelijk te maken, is er gekozen om een glazen reling te nemen.

Compacte kast

Compacte woning

Glazen wand

Kleine keuken

Kleine woonkamer

Kleine slaapkamer

Rode smeg koelkast

Slaapbank

Wenteltrap

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.