Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

ministry-new-mumbai
Industrieel interieur Kantoorinrichting Modern interieur Scandinavisch interieur

Ministry of New in Mumbai


Als beginnend ondernemer of freelancer ken je vast het werkplek of kantoor probleem. Waar ga je werken? Ga je een klein kantoortje openen of ga je thuiskantoor of werkplek inrichten in je eigen huis? Voor sommigen zijn beide opties een prima oplossing, maar er zijn ook mensen die het te saai vinden. Ze zijn het kantoorleven gewend met collega’s om hen heen, wat natuurlijk ook heel goed te begrijpen is. Daar zijn gelukkig ook oplossingen voor in de vorm van flexwerkplekken.

ministry-new-mumbai

ministry-new-mumbai-2

Flexwerkplek

Een flexwerkplek is eigenlijk een groot kantoor met meerdere en verschillende soorten werkplekken en kantoren, die verhuurd worden aan iedereen die een werkplek nodig hebben. Dit kan voor een jaar zijn, een maand, een week of zelfs een uur. Super flexibel dus. Het grote voordeel aan dit concept is dat je je mensen om je heen hebt. Soms is het gewoon fijn om mensen om je heen te hebben, en in het geval van een flexwerkplek, zouden die mensen ook nog eens wat voor je kunnen betekenen. Het zijn immers allemaal werkende mensen met specifieke talenten. Ideaal toch?

flexwerkplek-mumbai-inspiratie

Niet alleen een flexwerkplek

Vandaag wil ik jullie binnen laten kijken in zo’n flexwerkplek concept. Niet in Nederland, maar helemaal in Mumbai in India. Wat wel bijzonder is, is dat het een initiatief is van twee Nederlanders, namelijk Marlies Bloemendaal and Natascha Chadha. Na een aantal jaren in Mumbai gewerkt te hebben, kampten ze met het probleem zoals hierboven is omschreven. Ze mistten een inspirerende werkplek waar ze ook andere getalenteerde mensen kunnen ontmoeten. Daarom is Ministry of New opgezet, een flexwerkplek concept, waarbij de werkplekken slechts een middel zijn, maar de échte kracht zit in de gemeenschap van creatieve en getalenteerde mensen.

vergaderruimte-flexwerkplek-mumbai

Soorten werkplekken

Naast het concept van het verhuur van werkplekken, staan flexwerkplekken ook bekend om de mooie interieur inrichting. En daar is Ministry of New hét perfecte voorbeeld van! Ministry of New heeft in totaal ongeveer 220m2 aan werkplekken en kantoren. Naast open loft werkplekken, zijn er ook vergaderruimtes en team werkplekken waar je met 6 – 8 personen kan werken. En voor de mensen die in alle concentratie en stilte willen werken, zijn er ook stille kantoortjes waar je in je eentje of met z’n tweeën aan het werk kan.

werkplek-flexwerkplek-ministry-new

Inspirerend mooi kantoor

Alle ruimtes zijn voorzien van prachtige kenmerken zoals enorme hoge plafonds, grote karakteristieke raampartijen, originele houten balken, stoere steunpilaren, noem maar op. En ook het interieurontwerp is super mooi en inspirerend. Super mooie kleuren, materialen en texturen, en meubels die afkomstig zijn van veelbesproken moderne ontwerpers uit India. Wat vooral ook erg fijn is, is dat sommige ruimtes ook erg huiselijk knus zijn ingericht. Prachtige grote vloerkleden, comfortabele zitbanken, grote open wandrekken, stijlvolle verlichting, etc. Kortom, het lijkt me heerlijk om elke dag daar te mogen werken!

kantoor-inspiratie-flexwerkplek

schommel-kantoor

kantine-flexwerkplek

houten-plafond-flexwerkplek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.