Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tv meubel vaste bank Depot Rotterdam
Meubels Woonkamer inspiratie

Onze meubel van Depot Rotterdam!


Een tijdje geleden schreef ik over de TV meubel die overloopt naar een vaste bank. Het moest een meubel zijn, die van de woonkamer helemaal doorloopt tot de eettafel naast de keuken. In de woonkamer wordt het als TV meubel gebruikt, terwijl het bij de eettafel functioneert als vaste bank. We hebben verschillende mogelijkheden bekeken. Eerst hadden we zelf een ontwerp gemaakt en door een timmerman een offerte laten maken. We zijn ook naar een meubelontwerper gegaan. Maar uiteindelijk hebben we gekozen voor onze favoriete designwinkel in Rotterdam, namelijk Depot Rotterdam!

Tv meubel vaste bank Depot Rotterdam

Ontwerpstudio, showroom én huiscollectie

Depot Rotterdam is ontwerpstudio gelegen aan de Pannekoekstraat. Ze hebben een showroom waar je terecht kunt voor een mooie selectie designmeubels en accessoires van zowel bekende als minder bekende merken. Daarnaast hebben ze ook een eigen huiscollectie ontwikkeld. En in hun portfolio kan je ook zien dat ze super inspirerende maatwerk projecten hebben gerealiseerd.

Tv meubel vaste bank Depot Rotterdam

Modulaire kasten

De huiscollectie van Depot bestaat uit modulaire kasten, die je helemaal zelf naar wens kunt samenstellen. Naast verschillende formaten en kleuren, kan je ook kiezen uit schuifdeurtjes, pushlades, opbergbakken en open planken. Het is mogelijk om één kastje te nemen, die je bijvoorbeeld gebruikt als nachtkastje naast je bed, maar het is dus ook mogelijk om een super uitgebreide grote TV meubel te creëren, die overloopt naar een vaste bank. Omdat wij tóch ook specifieke wensen hadden, hebben wij gekozen voor een combinatie van deze modulaire kastjes uit de huiscollectie én een stukje maatwerk.

Tv meubel vaste bank Depot Rotterdam

Stukje maatwerk

In totaal hebben we gekozen voor zeven modulaire kastjes. Twee open kastjes met open planken, twee kastjes met pushlades, twee kastjes met schuiflades, en één volledig open kastje. Het stukje vaste bank bij de eettafel is maatwerk. Deze vaste bank heeft dezelfde hoogte als de modulaire kastjes, maar heeft een lengte van 275cm. We wilden deze op maat laten maken, omdat we een klepbank wilden hebben met extra opbergruimte. Op de bank hebben we bovendien een mooie op maat gemaakte zitkussen geplaatst.

Tv meubel vaste bank Depot Rotterdam

TV meubel, vaste bank én speelgoedkast

Doordat de buitenkant van alle kastjes dezelfde taupe kleur hebben (gecombineerd met groene deurtjes), lijkt het op één lange meubel van bijna acht meter. Dit effect wordt bovendien versterkt door dat alles kastjes, inclusief de klepbank, aan elkaar vastgemaakt zijn. We zijn super blij met het resultaat. Met de TV meubel, de vaste bank bij de eettafel, maar ook met de pushlades en schuifdeur kastjes, die we momenteel gebruiken voor het opbergen van al het speelgoed.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

5 Comments

 • Reply
  M
  10 januari 2018 at 19:35

  Hai! Ik ben ook al een paar keer bij Depot wezen kijken en speel ook met de gedachte om een timmerman in te schakelen voor een eigen ontwerp. Mag ik vragen waarom jullie uiteindelijk toch niet met een timmerman aan de slag zijn gegaan en toch voor Depot hebben gekozen? Ik vind de huiscollectie best prijzig, vandaar dat ik me afvraag of een timmerman voordeliger zou zijn…

  • Reply
   Manfung
   10 januari 2018 at 20:11

   Hoi! We hebben uiteindelijk voor de huiscollectie van Depot gekozen omdat we het echt heel mooi vinden. En de kwaliteit is bovendien super goed! Een timmerman zal waarschijnlijk iets goedkoper zijn, maar je weet niet van tevoren niet hoe de kwaliteit is. We hebben zéker geen spijt gehad van onze keuze. Succes!

 • Reply
  In deze woonkamer hebben ze een plantenbak als TV meubel gebruikt! | Inrichting-huis.com
  30 augustus 2019 at 11:00

  […] meubels heb je in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Wij hebben onze TV meubel door Depot Rotterdam helemaal op maat laten maken, die overloopt naar een vaste bank bij de eettafel. De brede dichte […]

 • Reply
  Lmp
  15 augustus 2020 at 16:34

  Een vraagje over bovenstaande post. Ik vind de illustratie van de duif in lijst zo leuk. Vroeg me af waar die vandaan komt, of wie de illustrator is?

 • Reply
  Lmp
  16 augustus 2020 at 19:25

  Hoi,

  Had een vraagje over de illustratie van de duif (in het houten lijstje). Vroeg me af waar deze van is, of wie deze geillustreerd heeft). Vind hem heel leuk namelijk!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.