Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Hema matras
Slaapkamer inspiratie

Matrassen? Hema? Jazeker!


Hema maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker. Dit doen ze al sinds 1926 met een aanbod van kwalitatief goede, goed ontworpen en goed geprijsde producten. Denk aan kleding en accessoires voor jong en oud, eten en drinken, producten op het gebied van vrije tijd en kantoor, noem maar op. En ook op het gebied van wonen en slapen biedt HEMA hele leuke en handige producten zoals gordijnen, dekbedden, handdoeken, etc. En sinds kort kan je er ook terecht voor matrassen!

Hema matras

Hét matras voor iedereen

Hema heeft hét matras voor iedereen ontwikkeld. Het maakt dus niet uit of je een rugslaper, een zijslaper of een buikslaper bent. Het matras van Hema past zich aan je lengte, gewicht en slaaphouding aan. Je gewicht wordt verdeeld over het hele twintig centimeter dikke matras en wordt ondersteund waar nodig is. Het maakt zelfs niet uit als er een heel groot gewichtsverschil is tussen jou en je partner. Dit is te danken aan de vijf verschillende lagen, die elk een eigen functie heeft:
1. Soepele, vochtregulerende en wasbare hoes;
2. Geavanceerde, ademende Airgocell © toplaag;
3. Lichaamsvolgende drukverlagende comfortschuim;
4. Basis van ondersteunend koudschuim;
5. Ventilerende hoes met antislip.

Hema matras

Vijf maten

Het Hema matras is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
– Eenpersoonsmatras: 80 x 200 cm
– Eenpersoonsmatras: 90 x 200 cm
– Twijfelaar matras: 140 x 200 cm
– Tweepersoonsmatras: 160 x 200 cm
– Tweepersoonsmatras: 180 x 200 cm

Hema matras

Uitproberen?

Je komt pas achter of een matras echt bij jou past, als je het zelf hebt uitgeprobeerd. Naast dat je het Hema matras in verschillende winkels kunt testen, mag je het ook honderd dagen lang thuis uitproberen. Mocht je het daarna tóch niks vinden, dan krijg je het geld gewoon terug. Ze halen het matras zelfs gratis bij je op!

Hema matras

Let wel dat de matrassen alleen online in hun webshop te verkrijgen zijn. Nadat je het online hebt besteld, wordt het matras in een compacte doos gratis bij jou thuis afgeleverd.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.