Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Maison Vivre+
Designhotel Landelijk interieur

Maison Vivre+


Het is alweer zeven jaar geleden dat ik Ilse van de Meerakker had geïnterviewd. Voor diegene die Ilse niet kennen, naast haar super leuke woonwebshop Tutze.nl is ze ook een interieurstylist. Ze woont in een prachtige woning in Harderwijk, en laatst kwam ik er ook achter dat zij de eigenaresse is Maison Vivre+!

Maison Vivre+

Vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Maison Vivre+ is een vakantiehuis gelegen in het dorpje Lalanne-Arque in de prachtige streek de Midi-Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Omdat het op 45 minuten rijden van het vliegveld van Toulouse is gelegen, zou je prima kunnen vliegen. Het is een voormalige stal, die samen met het huis volledig omgetoverd is tot een droomhuis. Als je het huis van Ilse in Harderwijk hebt gezien, dan weet je dat Maison Vivre+ ook super leuk is ingericht.

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Authentiek Frans en landelijk rustiek

De interieurstijl zou je kunnen omschrijven als een mix van Authentiek Frans en landelijk rustiek. Veel originele details zijn goed gerestaureerd en bewaard gebleven zoals de originele stenen muren en de rustieke houten balken. Deze vormen een super mooie combinatie met de nieuwe elementen zoals de gietvloer, strak gestuukte en wit geschilderde muren en de zorgvuldige selectie stijlvolle meubels en decoratie accessoires.

Geweldig buitenleven

Naast een mooi interieur, geniet je bij Maison Vivre+ van een geweldige buitenleven. Vanuit het terras heb je toegang tot het heerlijke zwembad. En vanwege de ligging op een heuvelrug heb je een adembenemend uitzicht over de heuvels met in de verte de Pyreneeën.

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Maison Vivre+

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.