Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Lampen

Dé lampentrends van vandaag de dag


Verlichting in huis is een échte must. Het is gezellig, sfeervol, warm en natuurlijk ook simpelweg functioneel. En vaak maken we allemaal onbewust een “lichtplan” voor thuis. Zo wil je tijdens het stofzuigen helder, fel licht. En als je ’s avonds lekker op de bank ploft, wil je vooral gezellig en warm licht. Maar ook als je verlichting niet brandt, wil je dat je interieur er mooi en stijlvol uit ziet. De volgende lampentrends helpen je aan een sfeervol interieur vol verlichting.

Filamentslampen en pendelsnoeren

Filamentslampen en pendelsnoeren zijn he-le-maal hip vandaag de dag. Ooit kwamen ze hard op in koffiebarretjes, restaurants en kroegen, maar tegenwoordig zijn we er ook gek op voor thuisgebruik. En terecht, want ze zijn gezellig, modern, warm en hip tegelijk. Én helemaaaal niet duur, want je koopt een pendelsnoertjes gewoon bij Kwantum, Xenos of Blokker. En de lampen zelf koop je gewoon online.

Betonnen lampen

Beton is stoer, robuust en gezellig. Het staat goed in zowel industriële als moderne interieurs, en daarom is beton ook zo enorm populair. Zeker in accessoires zoals lampen, kaarsenhouders en beeldjes. Heb jij een betonnen keukenblad? Of een betonlook behangetje op de muur? Zeker dan zijn betonnen lampen helemaal iets voor bij jou thuis!

Grafische vormen

Vooral hip geworden door de zeer populaire trend scandinavian style van de afgelopen jaren: grafische vormen in huis. Driehoekjes op kussentjes, ruitjesvormen op behang en…. ijzerdraadverlichting natuurlijk! Strak, open, ruimtelijk en modern. De grafische vormen geven je interieur een speels karakter. Toch zorgen dat het gezellig blijft in huis? Combineer de ijzerdraadlampen dan met filamentslampen. Zo combineer je modern met gezellig en knus met strak. Goedkope filamentslampen koop je bij Blokker, Xenos, Kwantum of de bouwmarkt om de hoek.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.