Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Luxe spa badkamer met bubbelbad
Badkamer inspiratie Modern interieur

Luxe spa badkamer met bubbelbad


De badkamer is tegenwoordig veel meer een plek, waar je alleen maar kunt douchen en tandenpoetsen. Het is een plek geworden in huis, waar je kunt ontspannen. Althans, dat is in ieder geval vaak wel één van de populaire woonwensen. En een plek waar je na een dag hard werken terug kunt trekken, en even helemaal niets anders hoeft te doen dan alleen relaxen. Dat was ook de wens van één van de opdrachtgevers van architect Angelo Siochi, de een hele luxe villa had ontworpen gelegen in de Filipijnse stad Antipolo. Naast een modern badkamerontwerp, is de badkamer ook ingericht met hele luxe voorzieningen. Kijk snel verder!

Luxe spa badkamer met bubbelbad

Betonlook tegels

Toen de Italiaanse architect aan zijn klanten vroeg wat voor badkamer ze wilden hebben, gaven ze als antwoord: ‘een moderne luxe 5 sterren hotel badkamer’. En dit is het resultaat. Het is een vrij ruime badkamer met twee fijne ramen. Zowel de vloer als alle muren zijn betegeld met stoere grijze rechthoekige betonlook tegels. Deze tegels geven de badkamer een moderne en ook een minimalistische uitstraling.

Moderne voorzieningen

Zoals gezegd, is het ingericht met veel moderne voorzieningen. In de ene hoek bij het kleine kiepraampje is een hele ruime inloopdouche ingericht, die voorzien is van glazen douchewanden en een bijbehorende glazen deur. In de muur onder het raampje is een nisje gecreëerd, waar kleine spullen in geplaatst kunnen worden. En in een 5 sterren hotel badkamer mag een regendouche set met douche in het plafond natuurlijk niet ontbreken.

Luxe spa badkamer met bubbelbad

Naast de douche is de wastafelmeubel gemonteerd. Een brede moderne badkamermeubel met mooie houten kasten en een strak wit werkblad en inbouwwastafel. Het is niet alleen een hele mooie meubel, het hout geeft de badkamer ook meer sfeer en warmte. In de hoek naast de meubel vind je het toilet.

Bubbelbad met waterjet

Maar de grote blikvanger van de badkamer vind je in de andere hoek, naast de douche. Daar is namelijk een grote Bubbelbad met waterjet geplaatst, bij het grote raam. Daar kan je makkelijk met z’n tweeën in liggen. Dankzij dit bad, is het een échte spa badkamer geworden. En met verschillende leuke groene planten is de badkamer helemaal afgemaakt.

Luxe spa badkamer met bubbelbad

Deze badkamer is een heel mooi voorbeeld, waarbij er heel goed rekening gehouden is met de wensen klant. Niet alleen zijn alle functionele wensen doorgevoerd, de klanten zijn ook helemaal blij met de complete look en feel van de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.