Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loungen op een klein balkon
Balkon inspiratie

Loungen op een klein balkon


Dat een klein balkon erg fijn kan zijn, hebben we hier al heel vaak laten zien. Vooral voor mensen die al een klein appartement hebben, kan een klein balkon het verschil maken. Het idee dat je buiten kunt zitten op een warme zonnige dag is gewoon erg waardevol.

Loungen op een klein balkon

Op de website van Zweedse makelaar Historiska Hem kwam ik zo’n balkon tegen. Een klein, maar super fijn balkon van een klein Scandinavisch appartement gelegen in Stockholm. Zelfs de makelaars omschrijven het balkon als een pareltje. Ondanks dat het zo klein is, hebben ze het dusdanig ingericht, zodat je er heerlijk kunt loungen.

Loungen op een klein balkon

Het kleine balkon is bereikbaar middels openslaande deuren in de slaapkamer. Het is voorzien van een stoere zwarte balkon reling. Deze reling is afgewerkt met een bijpassend zwart scherm, zodat je er genoeg privacy hebt.

Kleine loungebanken

Zowel aan de linkerkant als de rechterkant is een loungebank geplaatst. Eenvoudige gevlochten bruine loungebank met neutrale beige zitkussens en sierkussens met leuke kleurrijke aztec patronen. Het ziet er super knus en comfortabel uit!

Loungen op een klein balkon

Tussen de twee loungebanken, vind je een bijpassend tafeltje en verschillende leuke planten. Aan de gevel zijn bovendien twee stoere industriële hanglampen opgehangen.

Loungen op een klein balkon

Kortom, een heerlijk klein balkonnetje, waar je lekker kunt loungen met een theetje, koffietje en een biertje. Je kunt zelfs barbecueën op dit kleine balkon.

Fotografie: Johan Spinell | Styling: Rydman

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.