Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Licht en ruim Scandinavisch appartement met loft sfeer
Binnenkijken Modern interieur Scandinavisch interieur

Licht en ruim Scandinavisch appartement met loft sfeer


We hebben vandaag weer een geweldige binnenkijker voor je in petto. Een licht en ruim appartement van 118m2 gelegen in het gewilde Kungsgatan in Stockholm. In totaal heeft het twee grote slaapkamers, een kleine slaapkamer en een heerlijke lichte woonkamer met een halve open keuken. De manier waarop het interieur is ingericht, is om jaloers op te worden!

Licht en ruim Scandinavisch appartement met loft sfeer

Licht en ruim Scandinavisch appartement met loft sfeer

Wit interieur
Via de zwarte deur kom je terecht in de woonkamer. Rechts tref je een erker aan met enorm veel raampartijen, die verantwoordelijk zijn voor het natuurlijke lichtinval. Door het open karakter van de hale open keuken, profiteert de keuken hier ook van. De wit geschilderde houten vloer, de witte muren en plafond, en ook de moderne witte keuken versterken het fijne lichteffect.

Halve open keuken

Lichte slaapkamer

In de muur, die de woonkamer scheidt van de keuken, is een vaste kast gecreëerd waar de boekencollectie is opgeborgen.

Leuke inrichting
Het zitgedeelte is precies ingericht voor de erker met een grote donkergrijze loungebank, een mooie kelim vloerkleed en een moderne zwarte lange zwevende kast aan de muur daarachter. Vermoedelijk bestaat deze kast uit de populaire Besta kasten van IKEA. Hierop vind je leuke spullen zoals fotolijstjes, posters, vazen en andere decoratie objecten.

balkon

badkamer

wit interieur

vakken ramen

Marmer in badkamer

In totaal heb je in dit appartement twee eettafels. In de keuken vind je een zwarte ronde eettafel, maar ook in de woonkamer is een eettafel geplaatst. Een langwerpige witte eettafel met zes zwarte eetkamerstoelen, die perfect in het nisje past tegenover de bank.

Wat ik vooral ook erg mooi vind, zijn de verschillende vakkenramen in het appartement. Deze geven je een beetje een speels loft gevoel.

Bron: Esny.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.