Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Update


Zoals jullie misschien al weten, was onze woning binnen een dag verkocht. In eerste instantie waren we bang dat we niet op tijd een nieuwe woning konden vinden, omdat we nogal kieskeurig en specifiek zijn in onze wensen. Maar gelukkig hadden we niet heel lang daarna tóch iets heel bijzonders gevonden. Een oude vervallen dubbele benedenwoning met een woonoppervlakte van 120m2 en een klein tuintje.

photo 3

Dit is de achtergevel van de woning in huidige staat.

photo 1

En dit is de voorgevel.

Complete verbouwing
Omdat het een vervallen woning is, moet er dus nog heel wat gebeuren om het helemaal bewoonbaar en naar onze smaak in te richten. Het is een complete verbouwing, waarbij bijvoorbeeld de souterrain dieper wordt uitgegraven, een nieuwe betonbak wordt gestort en een nieuwe indeling wordt gemaakt. Zelfs alle leidingen en elektriciteit worden opnieuw aangelegd.

Komende tijd zullen we dus druk bezig zijn met dingen als de keuken ontwerpen, een vloer uitkiezen, de badkamer ontwerpen, shoppen voor nieuwe meubels, noem maar op. Leuk!

Plan is dat we volgend jaar maart erin kunnen. Super spannend dus! Tot die tijd zitten we in een tijdelijk appartement van 55m2. Het is wel even wennen om van 115m2 naar 55m2 te gaan. Maar het is ook wel weer fijn om te weten dat we volgend jaar weer een stuk groter gaan wonen.

Stay tuned!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.